Projects per year
Personal profile
Education/Academic qualification
Doctor
Flemish Discipline list
- Food microbiology
Fingerprint
- 1 Similar Profiles
Network
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbial fermentation as a protein source in food and feed applications for Flemish companies
Heyndrickx, M., De Loose, M., Herman, L., Sonck, B., Coudijzer, K., De Campeneere, S., Delezie, E., Van Droogenbroeck, B., Van Royen, G., Verstraete, K., Van linden, V., Bernaert, N., Robbens, J., De Paepe, E. & Corbalá Robles, L.
1/09/21 → 31/12/23
Project: Research
-
GENEBECON: Capturing the potential of gene editing for a sustainable bioeconomy
Van Laere, K., De Loose, M., Delezie, E., Herman, L., Ruttink, T., Debruyne, L., Robbens, J. & Haentjens, W.
1/09/22 → 31/08/25
Project: Research
-
MIGRINKT: Study of the stability and reactivity of migrant components of printing inks and adhesives used for packing of foodstuffs
Herman, L., De Ruyck, H., Horemans, B. & De Block, J.
15/03/11 → 14/03/14
Project: Research
Research output
-
Advies 21 2021. Ontwerp KB betreffende het vervoer, het verzamelen en het verhandelen van bepaalde landdieren en Ontwerp KB betreffende de identificatie en de registratie van pluimvee, konijnen, bepaalde hoefdieren en vogels.
FAVV SciCom, 2022, 23 p.Research output: Other contribution › Online publication - Web publication
-
Advies 22 2021. Ontwerp KB betreffende de bestrijding van infectieuze boviene rhinotracheïtis.
FAVV SciCom, 2022, 20 p.Research output: Other contribution › Online publication - Web publication
-
Evaluatie van het FAVV-analyseprogramma: Mycotoxines in levensmiddelen en diervoeders.
FAVV Sci Com, 2022, 63 p.Research output: Other contribution › Online publication - Web publication
Open Access -
Groeipotentieel van Listeria monocytogenes in rauwmelkse hoeveboter
FAVV Sci Com, 2022, 22 p.Research output: Other contribution › Online publication - Web publication
Open Access -
Herevaluatie van de quotering van de ernst van de schadelijke effecten verbonden met de gevaren in het kader van het FAVV analyseprogramma: « additieven en kwaliteit », « mycotoxines, fycotoxines, biogene amines en andere toxines » en « procescontaminanten »
FAVV SciCom, 2022, 40 p.Research output: Other contribution › Online publication - Web publication
Open Access
Activities
-
Whole genome sequencing voor de opsporing van voedselgebonden uitbraken en bacteriële risico evaluatie
Lieve Herman (Invited speaker)
25-Feb-2022Activity: Talk or presentation › Lecture and oral contribution
-
The OECD Cooperative Research Program on Sustainable Agricultural and Food Systems
Lieve Herman (Invited speaker)
13-Oct-2021Activity: Talk or presentation › Lecture and oral contribution
-
Whole genome sequencing (WGS) for the detection of foodborne outbreaks and bacterial risk assessment.
Lieve Herman (Invited speaker)
26-Mar-2021Activity: Talk or presentation › Lecture and oral contribution
-
Voorstelling wetenschappelijk comité van het FAVV voor het raadgevend comité op 24 maart via telemeeting
Lieve Herman (Invited speaker)
24-Mar-2021Activity: Talk or presentation › Lecture and oral contribution
-
Aspergillus fumigatus – oprukkend wereldwijd risico van azoleresistente Aspergillus fumigatus stamen.
Lieve Herman (Invited speaker)
26-Mar-2021Activity: Talk or presentation › Lecture and oral contribution