Overslaan naar hoofdnavigatie
Overslaan naar zoeken
Overslaan naar hoofdinhoud
ILVO Home
Nederlands
English
Home
Onderzoekseenheden
Profielen
Onderzoeksoutput
Projecten
Activiteiten
Datasets
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
Development of innovative methods for the multiple analysis of allergens in processed foods (Event)
Van Poucke, C.
(Deelnemer)
Technologie en Voeding
Activiteit
:
Lidmaatschap
›
Lid van een beoordelingsjury
Periode
2023
Titel evenement
Development of innovative methods for the multiple analysis of allergens in processed foods
: PhD thesis Anna Luparelli
Soort evenement
Andere
Gerelateerde inhoud
Projecten
Meetplatform chromatografie/massaspectrometrie voor plant, dier en voeding
Project
:
Onderzoek
Detection and quantification of allergens in foods and minimum eliciting doses in food allergic individuals
Project
:
Onderzoek
Ontwikkeling en validatie van een kwantitatieve LC-MS/MS methode als referentie voor de detectie in verwerkte voeding van allergenen (hazelnoot, pindanoot, melk en ei)
Project
:
Onderzoek
X