Startbijeenkomst lokaal composteringsconcept in Grenspark Groot Saeftinghe

Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

Beschrijving

Uitnodiging:

Het ILVO, het Vlaams Instituut voor Landbouw-, Visserij en Voedingsonderzoek zal binnenkort starten met een onderzoekstraject om te komen tot een lokaal composteringsconcept in het Grenspark Groot Saeftinghe. Het traject bouwt voort op het “Samen Vooruit”-project en de beloftevolle experimenten i.s.m. Zwarte Specht. Op maandag 16 oktober organiseren we een eerste bijeenkomst. In de voormiddag bezoeken we een aantal bestaande praktijken. In de namiddag organiseert het ILVO een workshop waarin we een eerste keer zullen stilstaan bij de sterktes, opportuniteiten, bedreigingen en zwaktes (SWOT) van het voorliggende idee.

Wij nodigen u graag uit om er die dag bij te zijn. De bijeenkomst zal doorgaan bij De Voedselbron in Graauw. Een concrete agenda wordt nog bezorgd, maar voorlopig plannen we een terreinbezoek in de voormiddag (10u-12u) en een workshop in de vroege namiddag (13u30-15u30).

Met vriendelijk groeten,
Peter Koppejan (mede namens Hans Vandermaelen)
Periode16-okt.-2023
Soort evenementCongres
Mate van erkenningLokaal