Overslaan naar hoofdnavigatie
Overslaan naar zoeken
Overslaan naar hoofdinhoud
ILVO Home
Nederlands
English
Home
Onderzoekseenheden
Profielen
Onderzoeksoutput
Projecten
Activiteiten
Datasets
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
The influence of NaCl and phosphate on the techno-functionality of (less) refined plant-based proteins with focus on meat (analogues) applications
Keshia Broucke
(Bijdrager)
Technologie en Voeding
Dataset
Overzicht
Beschrijving
- Raw data to establish prediction models - Raw data to establish FT-IR spectra
Datum ter beschikking
1-mrt.-2023
Uitgever
Zenodo
DOI
10.5281/zenodo.7688672
Toegang verkrijgen tot dataset
https://zenodo.org/record/7688672
https://zenodo.org/record/7701819
Dit citeren
DataSetCite
Broucke, K. (Bijdrager) (
1-mrt.-2023
). The influence of NaCl and phosphate on the techno-functionality of (less) refined plant-based proteins with focus on meat (analogues) applications. Zenodo.
10.5281/zenodo.7688672