Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Voedseltechnologie
Vingerafdruk
Duik in de onderzoeksonderwerpen waar Anna Twarogowska actief is. Deze onderwerplabels zijn gebaseerd op het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Recente externe samenwerking op land-/regioniveau. Duik in de details door op de punten te klikken of
Projecten
- 1 Afgerond
-
CICHOPT: Optimaal gebruik en valorisatie van Cichorium biomassa
De Loose, M., Van Droogenbroeck, B. & Twarogowska, A.
1/04/18 → 30/06/21
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Application of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum) dietary fiber concentrate to improve nutritional value and functional properties of plant-based burgers
Twarogowska, A., Van Droogenbroeck, B. & Fraeye, I., aug-2022, In: Food Bioscience. 48, 101825.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1 › peer review
-
Development of GLM regression models to predict the consumer acceptability of cooked ham based on analytical parameters
Broucke, K., Van Weyenberg, S., Twarogowska, A., Van de Walle, K., Boonen, C. & Van Royen, G., jun-2022, In: Meat Science. 188Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Influence of cultivar and growing location on composition and functionality of dietary fibre concentrates produced from forced roots of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum)
Twarogowska, A. & Van Droogenbroeck, B., 11-nov-2021, In: Journal of Food Composition and Analysis.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1 › peer review
Open Access -
Upcycling of Belgian endive (Cichorium intybus var. foliosum) by-products. Chemical composition and functional properties of dietary fibre root powders
Twarogowska, A., Van Poucke, C. & Van Droogenbroeck, B., 1-dec-2020, In: FOOD CHEMISTRY. 332Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review