Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Master in de Bio-ingenieurswetenschappen
Ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Food sensory sciences
- Voedseltechnologie
- Voedselfysica
- Voedsel en additieven engineering
Vingerafdruk
- 5 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Projecten
- 1 Actief
-
VALGORIZE: Valorisatie van algen voor een betere smaak
Robbens, J., De Boever, J., Delbare, D., Duquenne, B., Hostens, K., Van Royen, G., De Witte, B., Lenoir, H., Douidah, L., Van Poucke, C., Lourenço Ribeiro Alves, M., Coleman, B., De Peuter, S., Derore, D., Jacobs, L., Plasman, C., Polet, H., Vanderperren, E., Verstuyft, H., Levenson, M., Riebbels, G., Possé, B., Vander Linden, J., De Picker, R., De Craecker, M., Pauwels, N., Jacobs, N., Vandekerckhove, P., Colson, L. & De Prez, S.
15/07/18 → 31/03/22
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Development of fish-based model systems with various microstructures
Verheyen, D., Baka, M., Glorieux, S., Duquenne, B., Fraeye, I., Skåra, T. & Van Impe, J., 2018, In : Food Research International. 106, blz. 1069-1076Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel
-
Influence of pollinator abundance and flower visitation on seed yield in red clover
Vanommeslaeghe, A., Meeus, I., Cnops, G., Vleugels, T., Merchiers, M., Duquenne, B., Roldán-Ruiz, I. & Smagghe, G., 2018, In : Arthropod-Plant Interactions. 12, 3, blz. 339-349 doi.org/10.1007/s11829-017-9593-6.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel
-
Advantages and perceived disadvantages of combining free-range chickens with production of short rotation coppice
Stadig, L., Rodenburg, T. B., Ampe, B., Reubens, B., Duquenne, B., Aerts, J. & Tuyttens, F., 2017, Proceedings of the Xth European Symposium on Poultry Welfare. Ploufragan, blz. 184-185 2 blz.Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C3: Congres abstract
-
Destabilization and off-flavors generated by Pseudomonas proteases during or after UHT-processing of milk
Marchand, S., Duquenne, B., Heyndrickx, M., Coudijzer, K. & De Block, J., 17-jan-2017, In : International Journal of Food Contamination. 4, 2, blz. 1-7 7 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1
-
Evaluatie van X-ray tomografie voor kwaliteitscontrole en onderzoek van zuivelproducten
De Man, S., Duquenne, B. & De Block, J., 15-mei-2017, In : flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Activiteiten
-
Lactose-arme en -vrij producten
Barbara Duquenne (Spreker)4-dec-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)26-okt-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)6-okt-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)2-mrt-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding met minder suiker en vet
Barbara Duquenne (Spreker)4-dec-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage