Activiteiten per jaar
Activiteiten
- 38 resultaten
Zoekresultaten
-
A2A2 Melk, niche of markt-opportuniteit?
Goossens, K. (Spreker op uitnodiging) & Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
31-jan.-2023Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Webinar FrieslandCampina Institute for Dairy nutrition and Health: Waarom staat zuivel in de voedingsrichtlijnen? Gezondheidseffecten en veelgestelde vragen
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
25-jan.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Slimmer eten in de zorg
Verstraete, K. (Organisator), Bernaert, N. (Spreker), Vlaemynck, G. (Spreker), Willekens, A. (Spreker), Dhondt, M. (Co-organisator), De Loose, M. (Spreker), Coudijzer, K. (Deelname met Poster), Van Droogenbroeck, B. (Co-organisator), Hunninck, M. (Deelname met Poster), De Rycke, E. (Deelname met Poster), Demeyer, I. (Co-organisator), Duquenne, B. (Deelname met Poster) & Szkudlarski, J. (Deelname met Poster)
15-sep.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
NRL-Allergenen
Duquenne, B. (Spreker), Taverniers, I. (Co-organisator) & Huet, A.-C. (Co-organisator)
28-jun.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Verstraete, K. (Organisator), Herman, L. (Spreker), Heyndrickx, M. (Co-organisator), Van Coillie, E. (Spreker), Reybroeck, W. (Spreker), De Reu, K. (Spreker), De Paepe, E. (Spreker), Duquenne, B. (Spreker), Taverniers, I. (Spreker), Van linden, V. (Spreker), Broekaert, K. (Co-organisator) & Coudijzer, K. (Co-organisator)
4-dec.-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
6-okt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding met minder suiker en vet
Duquenne, B. (Spreker)
4-dec.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Lactose-arme en -vrij producten
Duquenne, B. (Spreker)
4-dec.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
26-okt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
2-mrt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gezond aan de slag met vetten
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
4-jun.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Innochef Workshop 3: Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Co-organisator)
4-feb.-2019 → 2-apr.-2019Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Innochef Workshop 4: Aroma’s, het nieuwe ingrediënt
Duquenne, B. (Co-organisator)
16-apr.-2019 → 13-mei-2019Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
13-mrt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Optimale inzet van sous vide voor de mis en place : winst in tijd, smaak en kost!
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
12-feb.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
8-feb.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
30-sep.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
20-mrt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - etikettering en verpakking
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
8-okt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gezond aan de slag met vetten
Duquenne, B. (Spreker)
27-nov.-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Innochef Workshop 2: Optimale inzetvan sous vide voor de mis enplace : winst in tijd, smaak en kost!
Duquenne, B. (Co-organisator)
16-okt.-2018 → 12-feb.-2019Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Lactose-gehalte in lactose-arme en lactose-vrij zuivelproducten
Duquenne, B. (Spreker)
13-dec.-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Innochef Workshop 1: Gezond aan de slag met vetten
Duquenne, B. (Co-organisator)
24-apr.-2018 → 4-jun.-2019Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Smaaktesten: Van theorie tot praktijk!
Duquenne, B. (Spreker)
22-mrt.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food texture: Important qualtiy attribute of food
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
7-jun.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaaktesten: Van theorie tot praktijk!
Duquenne, B. (Spreker)
21-nov.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaakafwijkingen bij gebruik van steviolglycosiden (stevia) en remediëring
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
9-sep.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Basisopleiding Sensorische Evaluatie en Kennis: Succesvol Formuleren
Duquenne, B. (Spreker)
27-feb.-2013Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Tussentijdse evaluatie O&O-project
Duquenne, B. (Spreker)
17-okt.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Sensorische Evaluatie: Discriminatieve en Descriptieve Analyse
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
27-feb.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijs: de zoete verleiding! Wat als je suiker wil vervangen?
Duquenne, B. (Spreker)
27-jun.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
De Integrale Aanpak van Suikervervanging, waar Steviën we op af?
Duquenne, B. (Spreker)
27-jun.-2012Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Het gebruik van steviolglycosiden in de bereiding van voedingsproducten
Duquenne, B. (Spreker)
16-feb.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Aan de Slag met Natriumreductie - Soepen en Sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Functies van zout in soepen en sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Strategieën voor natriumreductie in soepen en sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Studiedag Flanders Food Studiedag: 'Aan de slag met Stevia'
Duquenne, B. (Spreker)
16-feb.-2012Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Aan de Slag met Natriumreductie - Soepen en Sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie