Activiteiten per jaar
Activiteiten
- 26 resultaten
Zoekresultaten
-
A2A2 Melk, niche of markt-opportuniteit?
Goossens, K. (Spreker op uitnodiging) & Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
31-jan.-2023Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Webinar FrieslandCampina Institute for Dairy nutrition and Health: Waarom staat zuivel in de voedingsrichtlijnen? Gezondheidseffecten en veelgestelde vragen
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
25-jan.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
6-okt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding met minder suiker en vet
Duquenne, B. (Spreker)
4-dec.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Lactose-arme en -vrij producten
Duquenne, B. (Spreker)
4-dec.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
26-okt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
2-mrt.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gezond aan de slag met vetten
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
4-jun.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
13-mrt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Optimale inzet van sous vide voor de mis en place : winst in tijd, smaak en kost!
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
12-feb.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
8-feb.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - basiscursus
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
30-sep.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gluten- en lactosevrij koken
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
20-mrt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijsbereiding - etikettering en verpakking
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
8-okt.-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Gezond aan de slag met vetten
Duquenne, B. (Spreker)
27-nov.-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Lactose-gehalte in lactose-arme en lactose-vrij zuivelproducten
Duquenne, B. (Spreker)
13-dec.-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaaktesten: Van theorie tot praktijk!
Duquenne, B. (Spreker)
22-mrt.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food texture: Important qualtiy attribute of food
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
7-jun.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaaktesten: Van theorie tot praktijk!
Duquenne, B. (Spreker)
21-nov.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaakafwijkingen bij gebruik van steviolglycosiden (stevia) en remediëring
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
9-sep.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Tussentijdse evaluatie O&O-project
Duquenne, B. (Spreker)
17-okt.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Sensorische Evaluatie: Discriminatieve en Descriptieve Analyse
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging)
27-feb.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roomijs: de zoete verleiding! Wat als je suiker wil vervangen?
Duquenne, B. (Spreker)
27-jun.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Het gebruik van steviolglycosiden in de bereiding van voedingsproducten
Duquenne, B. (Spreker)
16-feb.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Functies van zout in soepen en sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Strategieën voor natriumreductie in soepen en sauzen
Duquenne, B. (Spreker)
27-jan.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage