Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Food sensory sciences
- Productie van landbouwgewassen niet elders geclassificeerd
- Productie van landbouwdieren niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Projecten
- 1 Actief
-
ENVISION: Monitoring of Environmental Practices for Sustainable Agriculture Supported by Earth Observation
Ruysschaert, G., Van Weyenberg, S., D'Hose, T., Ilias, P., Vangeyte, J., Coppens, T., De Ridder, M. & Callens, B.
1/09/20 → 30/11/23
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Evaluating machine learning techniques to define the factors related to boar taint
Makridis, G., Heyrman, E., Kotios, D., Mavrepis, P., Callens, B., Van De Vijver, R., Maselyne, J., Aluwé, M. & Kyriazis, D., okt-2022, In: Livestock Science. 264, blz. 1-14 14 blz., 105045.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Enhancing in-line meat processing traceability using deep learning
Van De Vijver, R., Castaldi, F., Callens, B., Aluwé, M., Klont, R., Vangeyte, J. & Maselyne, J., 2021, Book of Abstracts of the 72nd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science: Book of abstracts No. 27 (2021).Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C3: Congres abstract › peer review
-
Prediction of pork meat quality parameters with existing hyperspectral devices
Callens, B., 2021, Book of Abstracts of the 72nd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science: EAAP Book of Abstracts. Davos, Switzerland: Wageningen Academic Publishers, blz. 541 1 blz.Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C3: Congres abstract › peer review
-
Performance and carcass, loin and ham quality in crossbreds from three terminal sire lines
Kowalski, E., Vossen, E., Millet, S., Ampe, B., Callens, B., Van Royen, G., De Smet, S. & Aluwé, M., sep-2020, In: Meat science. 167, 8 blz., 108158.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Feasibility of using existing (hyper) spectral technologies for predicting pork quality
Callens, B., De Smet, S., Kowalski, E., Cool, S., Van De Vijver, R., Vossen, E. & Aluwé, M., 5-dec-2019, BAMST: Meat the meat researchers 2019. blz. 7-8 2 blz.Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1 › peer review
Bestand4 Downloads (Pure)
Activiteiten
-
Virtual tour students ISA Lille
Jarissa Maselyne (Spreker), Stephanie Van Weyenberg (Spreker), Chari Vandenbussche (Spreker), Shaojie Zhuang (Spreker), Jorn Vervaeck (Spreker), Matthieu Frijlink (Spreker), Aya Kemeltaeva (Spreker op uitnodiging) & Bert Callens (Spreker op uitnodiging)
18-jan-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Dan Jensen
Chari Vandenbussche (!!Host), Jarissa Maselyne (!!Host), Bert Callens (!!Host) & Ruben Van De Vijver (!!Host)
17-nov-2021 → 19-nov-2021Activiteit: Gastheer voor een bezoeker › Ontvangen van een bezoeker
-
Prediction of pork meat quality parameters with existing hyperspectral devices
Bert Callens (Spreker)
2-sep-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Free webinar: “Applications of spectral sensors: fast and contactless measurements in agrifood”
Karen Verstraete (Organisator), Simon Cool (Spreker), Johan De Boever (Spreker), Hadewig Werbrouck (Spreker), Jonathan Van Beek (Spreker) & Bert Callens (Co-organisator)
25-jun-2021Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
DEMO New sensor techniques for determining the quality of meat.
Simon Cool (Spreker op uitnodiging), Bert Callens (Spreker op uitnodiging) & Karen Verstraete (Moderator)
23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage