Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Civil Engineer Chemistry – Chemical Technology (2009, with honor)
Ingenieur
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Collaboraties en top onderzoeksgebieden van de afgelopen vijf jaar
-
ZEROW: Systemische innovaties voor een zerow waste supply chain
Vangeyte, J. (Projectverantwoordelijke), Marchand, F. (Onderzoeker), Coopmans, I. (Onderzoeker), Twarogowska, A. (Onderzoeker), Van Gompel, R. (Onderzoeker), Echo, C. F. (Onderzoeker), De Paepe, E. (Projectmedewerker), Woning, J. (Onderzoeker), Van den Bossche, L. (Onderzoeker), Van Droogenbroeck, B. (Onderzoeker), Claeys, D. (Projectmedewerker) & De Clerck, T. (Projectmedewerker)
1/01/22 → 31/12/25
Project: Onderzoek
-
INNCOCELLS: Innovatieve hoogwaardige cosmetische producten afgeleid van planten en plantencellen
Van Droogenbroeck, B. (Projectbegeleider), Van Meensel, J. (Onderzoeker), Van linden, V. (Onderzoeker), Bernaert, N. (Onderzoeker), De Loose, M. (Projectverantwoordelijke), Becue, I. (Onderzoeker), Heuts, R. (Onderzoeker), Belderbos, E. (Voormalig Onderzoeker), Bral, E. (Onderzoeker), Cloet, T. (Onderzoeker), Tindemans, A. (Voormalig Onderzoeker), Dhondt, M. (Projectmedewerker), Van Kerckhove, Y. (Onderzoeker), Verbrugghe, M. (Onderzoeker), De Clerck, T. (Projectmedewerker), De Paepe, E. (Onderzoeker) & Michiels, F. (Onderzoeker)
1/05/21 → 30/09/25
Project: Onderzoek
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M. (Projectverantwoordelijke), De Loose, M. (Projectbegeleider), Herman, L. (Projectbegeleider), Sonck, B. (Projectbegeleider), Coudijzer, K. (Onderzoeker), De Campeneere, S. (Onderzoeker), Delezie, E. (Onderzoeker), Van Droogenbroeck, B. (Onderzoeker), Van Royen, G. (Onderzoeker), Verstraete, K. (Onderzoeker), Van linden, V. (Onderzoeker), Bernaert, N. (Onderzoeker), Robbens, J. (Onderzoeker), De Paepe, E. (Onderzoeker), Corbalá Robles, L. (Onderzoeker), De Grande, A. (Projectmedewerker), Vanhoutte, K. (Onderzoeker), Coleman, B. (Onderzoeker), Michiels, F. (Onderzoeker), Steurbaut, H. (Voormalig Onderzoeker) & De Clerck, T. (Projectmedewerker)
1/09/21 → 31/12/24
Project: Onderzoek
-
OPERATOR 4.0: Operator 4.0: digitalisatie op de werkvloer – impact en ondersteuningsmogelijkheden voor operatoren in de voedingsindustrie
Verstraete, K. (Projectverantwoordelijke), Coudijzer, K. (Projectbegeleider) & De Paepe, E. (Onderzoeker)
1/04/20 → 30/06/23
Project: Onderzoek
-
LIVING LAB AGRIFOOD 4.0: Living Lab agrifood 4.0
Verstraete, K. (Projectverantwoordelijke), De Paepe, E. (Onderzoeker) & Cool, S. (Voormalig Onderzoeker)
1/01/18 → 31/12/21
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Effect of salt, phosphate and protein content on the techno-functionality of plant-based proteins for hybrid meat product formulation
Broucke, K., Duquenne, B., De Witte, B., De Paepe, E., De Smet, S. & Van Royen, G., 27-mrt.-2025, In: European Food Research and Technology.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Toroidal cans for thermal processing of liquid and solid-liquid mixtures under static and end-over-end rotation
Van Droogenbroeck, B., Altin, O., Coskun, E., De Paepe, E. & Erdogdu, F., jan.-2021, In: Innovative Food Science & Emerging Technologies. 67, 102554.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
Effect of ascorbic acid, oxygen and storage duration on patulin in cloudy apple juice produced on a semi-industrial scale
El Hajj Assaf, C., De Clercq, N., De Paepe, E., Vlaemynck, G., Van Coillie, E. & Van Pamel, E., 7-sep.-2020, In: World Mycotoxin Journal. 13, 4, blz. 487 - 497 12 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Food Pilot optimaliseert verhittingsprocessen
Verstraete, K. & De Paepe, E., 17-mrt.-2020, In: VMT FOOD.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Production of well characterised incurred chocolate bars for the development of a harmonised quantitative MS reference method
Van Poucke, C., Coudijzer, K., De Paepe, D., Tranquet, O., Larré, C., Adel-Patient, K., Bernard, H., Gillard, N., Huet, A.-C., Pilolli, R., Nitride, C., Monaci, L., De Loose, M. & Mills, E. N. C., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster › peer review
Activiteiten
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Verstraete, K. (Organisator), Herman, L. (Spreker), Heyndrickx, M. (Co-organisator), Van Coillie, E. (Spreker), Reybroeck, W. (Spreker), De Reu, K. (Spreker), De Paepe, E. (Spreker), Duquenne, B. (Spreker), Taverniers, I. (Spreker), Van linden, V. (Spreker), Broekaert, K. (Co-organisator) & Coudijzer, K. (Co-organisator)
4-dec.-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
DEMO Optimizing sterilization: F0 value for translation from pilot to production.
De Paepe, E. (Spreker) & Verstraete, K. (Moderator)
23-jun.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Processing of Pome Fruit into High Added Value Products: Novel systems in juice making
De Paepe, D. (Spreker op uitnodiging)
6-nov.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage