Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Civil Engineer Chemistry – Chemical Technology (2009, with honor)
Ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Andere burgerlijke ingenieurswetenschappen en bouwkunde niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M., De Loose, M., Herman, L., Sonck, B., Coudijzer, K., De Campeneere, S., Delezie, E., Van Droogenbroeck, B., Van Royen, G., Verstraete, K., Van linden, V., Bernaert, N., Robbens, J., De Paepe, E. & Corbalá Robles, L.
1/09/21 → 31/12/24
Project: Onderzoek
-
INTERREG TRIPLE F: Food From Food - Valoriseren van ingrediënten uit plantaardige reststromen
De Loose, M., Bernaert, N., De Paepe, E. & Van de Vijver, J.
1/01/17 → 31/12/20
Project: Onderzoek
-
PITFRUIT: Studie naar Verbeterde Verwerkings-en Valorisatiemogelijkheden voor Appel en Peer
Van Droogenbroeck, B., De Loose, M., Coudijzer, K., De Paepe, E. & De Block, J.
1/11/09 → 2/10/14
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Toroidal cans for thermal processing of liquid and solid-liquid mixtures under static and end-over-end rotation
Van Droogenbroeck, B., Altin, O., Coskun, E., De Paepe, E. & Erdogdu, F., jan-2021, In: Innovative Food Science & Emerging Technologies. 67, 102554.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
Effect of ascorbic acid, oxygen and storage duration on patulin in cloudy apple juice produced on a semi-industrial scale
El Hajj Assaf, C., De Clercq, N., De Paepe, E., Vlaemynck, G., Van Coillie, E. & Van Pamel, E., 7-sep-2020, In: World Mycotoxin Journal. 13, 4, blz. 487 - 497 12 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Food Pilot optimaliseert verhittingsprocessen
Verstraete, K. & De Paepe, E., 17-mrt-2020, In: VMT FOOD.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Production of well characterised incurred chocolate bars for the development of a harmonised quantitative MS reference method
Van Poucke, C., Coudijzer, K., De Paepe, D., Tranquet, O., Larré, C., Adel-Patient, K., Bernard, H., Gillard, N., Huet, A-C., Pilolli, R., Nitride, C., Monaci, L., De Loose, M. & Mills, E. N. C., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster › peer review
-
Hoogwaardige toepassingen in de maak voor tomatenoverschotten en witloofwortels
Kips, L., Bernaert, N., De Paepe, D., Van Pamel, E. & Van Droogenbroeck, B., 20-jul-2018, In: Landbouwleven. 07/2018, 20 juli, blz. 17 17 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Bijdrage aan een krantenartikel - Thema artikel
Activiteiten
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Karen Verstraete (Organisator), Lieve Herman (Spreker), Marc Heyndrickx (Co-organisator), Els Van Coillie (Spreker), Wim Reybroeck (Spreker), Koen De Reu (Spreker), Estelle De Paepe (Spreker), Barbara Duquenne (Spreker), Isabel Taverniers (Spreker), Veerle Van linden (Spreker), Katrien Broekaert (Co-organisator) & Katleen Coudijzer (Co-organisator)
4-dec-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
DEMO Optimizing sterilization: F0 value for translation from pilot to production.
Estelle De Paepe (Spreker) & Karen Verstraete (Moderator)
23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Processing of Pome Fruit into High Added Value Products: Novel systems in juice making
Domien De Paepe (Spreker op uitnodiging)
6-nov-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage