Activiteiten per jaar
Activiteiten
- 42 resultaten
Zoekresultaten
-
Eiwitdiversificatie: uitdagingen en onderzoeksmogelijkheden van veld tot vork
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
31-mei-2024Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Breng structuur in je voeding: texturisatietechnieken
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
24-sep.-2024Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Hoe worden vleesalternatieven geproduceerd?
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
9-okt.-2024Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
NEW ALTERNATIVE PROTEINS: HIDDEN RISKS AND CHALLENGES
Van Poucke, C. (Spreker op uitnodiging) & Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
21-sep.-2023Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
A systematic study of the impact of the isoelectric precipitation process on the physical properties and protein composition of soy protein isolates
Verfaillie, D. (Spreker), Janssen, F. (Spreker), Van Royen, G. (Spreker) & Wouters, A. (Spreker)
13-okt.-2023Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
The impact of protein denaturation and solubility of soy protein isolates on structure formation during high moisture extrusion
Verfaillie, D. (Spreker), Blontrock, E. (Spreker), Janssen, F. (Spreker), Li, J. (Spreker), Van Royen, G. (Spreker) & Wouters, A. (Spreker)
14-jun.-2023Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
High moisture extrusie voor het textureren van alternatieve eiwitbronnen: principe en mogelijke toepassingen
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
16-jun.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Eiwitdiversificatie van grondstof tot eindproduct: uitdagingen en kansen voor onderzoek en innovatie
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
13-okt.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Soy as model for novel crops in Belgium
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
15-sep.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Extrusietechnologie als basis voor textureren
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
25-okt.-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Protein diversification from raw material to end product: challenges and opportunities for research and innovation
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
10-sep.-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Productie en beoordeling van kookhammen
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
31-mei-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaak en aroma van natuurlijke componeten
Van Royen, G. (Spreker)
14-dec.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Kick-off Meathybrid
Van Royen, G. (Spreker)
23-jun.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Slotevent Voeding 65+
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
12-sep.-2017 → 14-sep.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Users Comité Optidrybeef
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
13-nov.-2017 → 14-nov.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Finale presentatie resultaten FAVV project dry aged
Van Royen, G. (Spreker)
12-mei-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Integrale toepassingen van draf in bakkerij en vlees
Van Royen, G. (Spreker)
24-mrt.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Presentatie tussentijdse resultaten FAVV project dry aged
Van Royen, G. (Spreker)
22-jan.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Werking Food Pilot en rondleiding
Van Royen, G. (Lesgever)
28-apr.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Study project FASFCMicrobiological risks of“dry aged meat”
Van Royen, G. (Spreker)
6-okt.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaaktesten varkensvlees: invloed intramusculair vet?
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
31-mrt.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Onderzoek op ILVO en Food Pilot voor NVP
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
23-jun.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Wat kan Food Pilot betekenen voor Kemin?
Van Royen, G. (Spreker)
3-jun.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Bezoek Belgian Pork Meat Group
Van Royen, G. (Spreker)
25-nov.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Hoe uw producten en processen te vernieuwen samen met Food Pilot?
Van Royen, G. (Spreker)
26-nov.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Meat applications in the Food Pilot
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
2-jun.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Roadshow: POM West-Vlaanderen en Food Pilot
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
4-jun.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Kwalicharc: het voortraject van optimeat
Van Royen, G. (Spreker)
12-jun.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food Pilot en zijn mogelijke rol voor de Agrabusiness
Van Royen, G. (Spreker)
27-nov.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food Pilot: van idee tot product
Van Royen, G. (Spreker)
19-mei-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaaktesten varkensvlees intramusculair vet: presentatie resultaten
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
16-sep.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food Pilot
Van Royen, G. (Spreker)
14-jan.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Resultaten smaaktesten VLAM
Van Royen, G. (Spreker)
4-jul.-2014Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food Pilot: l'idée devient un produit
Van Royen, G. (Spreker op uitnodiging)
25-apr.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Hoe consumentenappreciatie voor diverse en nieuwe charcuterieproducten voorspellen zonder smaakpanels?
Van Royen, G. (Spreker)
6-dec.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Discussie en panelgesprek contacdag vlees
Van Royen, G. (Panellid)
6-dec.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Food Pilot: van idee tot product
Van Royen, G. (Spreker)
28-mei-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Plan van aanpak: zoutreductie in soepen en sauzen
Van Royen, G. (Spreker)
8-mrt.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Zoutreductie in kookworst-state of the art
Van Royen, G. (Spreker)
27-mrt.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Plan van aanpak: zoutreductie in kookworst
Van Royen, G. (Spreker)
27-mrt.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Zoutreductie kookworst in de praktijk
Van Royen, G. (Spreker)
27-mrt.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage