Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Doctor ingenieur
Vingerafdruk
- 10 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Projecten
- 11 Afgerond
-
PATPOM: Patuline in appelproducten: opheldering van de biosyntheseweg en ontwikkeling van preventieve maatregelen
Heyndrickx, M., Van Pamel, E., Van Coillie, E. & Vlaemynck, G.
1/03/17 → 31/08/18
Project: Onderzoek
-
INNOLIFE: Ontwikkelen van innovatieve technieken aan boord van het schip voor de manipulatie en verwerking van levende grijze garnalen
Vlaemynck, G. & Vermeersch, X.
1/04/13 → 31/08/14
Project: Onderzoek
-
IWT-MAP: Reductie van Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) besmetting via decontaminatie van de biestmelk.
Rasschaert, G., Heyndrickx, M., De Campeneere, S., Sonck, B., Vlaemynck, G., Verhegghe, M. & De Block, J.
1/01/13 → 30/04/16
Project: Onderzoek
-
LEEFBAREGARNAALVISSERIJ: Leefbare garnaalvisserij door creëren van meerwaarde via kwaliteitsverhoging
Vlaemynck, G. & Vermeersch, X.
1/09/12 → 28/02/14
Project: Onderzoek
-
FUNGIFOOD: Identificatie en risicokarakterisatie van schimmels in fruit en zoetwaren
Van Coillie, E., Heyndrickx, M., Van Pamel, E., Vlaemynck, G. & De Clercq, N.
1/04/12 → 30/09/15
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Dietary intake of Parkinson's patients
Baert, F., Matthys, C., Mellaerts, R., Lemaître, D., Vlaemynck, G. & Foulon, V., 21-jul-2020, In : Frontiers in Nutrition.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel
Open Access -
The influence of processing of a Brassica purée on the activity of polyphenoloxidase (PPO) and peroxidase (POD) and glucosinolate and polyphenol content
De Man, S., Van Droogenbroeck, B. & Vlaemynck, G., 24-nov-2020, blz. 16. 38 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract
-
WP3 Report: Pre-treatment methods and techniques
Vermeersch, X., Van Meulder, F., De Man, S., Vlaemynck, G. & Van Droogenbroeck, B., 6-apr-2020, BioBoost website. 173 blz.Onderzoeksoutput: Boek/rapport › Rapport
Open Access -
Can dietary fiber influence Parkinson’s patients’ gut microbiota and short chain fatty acid production – an ex-vivo study, preliminary results.
Baert, F., Matthys, C. & Vlaemynck, G., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract
Open AccessBestand5 Downloads (Pure) -
The effect of thickening agents on taste, texture and aroma used for the management of dysphagia in Parkinson’s patients.
Baert, F., Matthys, C. & Vlaemynck, G., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract
Bestand6 Downloads (Pure)
Activiteiten
-
Valorization of underexploited fishery resources: possibilities to human health and well being
Geertrui Vlaemynck (Spreker)6-sep-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes bij systeem en product/procescertificatie
Geertrui Vlaemynck (Spreker op uitnodiging)31-dec-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes, een steeds weer opduikend risico in de voedselprocesomgeving
Geertrui Vlaemynck (Spreker op uitnodiging)27-mrt-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
CVO
Geertrui Vlaemynck (Deelname met Poster)8-jun-2013Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Schimmels en hun bestrijding in vlees/vleeswarenbedrijven
Geertrui Vlaemynck (Spreker op uitnodiging)17-okt-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage