Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Doctor ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Voedselmicrobiologie
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
-
FOOD LOSS IN CARE: Malnutritie en voedselverliezen beperken in de zorg
Bernaert, N., Van Droogenbroeck, B., Vangeyte, J. & Vlaemynck, G.
1/04/21 → 31/03/23
Project: Onderzoek
-
PATPOM: Patuline in appelproducten: opheldering van de biosyntheseweg en ontwikkeling van preventieve maatregelen
Heyndrickx, M., Van Pamel, E., Van Coillie, E. & Vlaemynck, G.
1/03/17 → 31/08/18
Project: Onderzoek
-
INNOLIFE: Ontwikkelen van innovatieve technieken aan boord van het schip voor de manipulatie en verwerking van levende grijze garnalen
Vlaemynck, G. & Vermeersch, X.
1/04/13 → 31/08/14
Project: Onderzoek
-
IWT-MAP: Reductie van Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) besmetting via decontaminatie van de biestmelk.
Rasschaert, G., Heyndrickx, M., De Campeneere, S., Sonck, B., Vlaemynck, G., Verhegghe, M. & De Block, J.
1/01/13 → 30/04/16
Project: Onderzoek
-
LEEFBAREGARNAALVISSERIJ: Leefbare garnaalvisserij door creëren van meerwaarde via kwaliteitsverhoging
Vlaemynck, G. & Vermeersch, X.
1/09/12 → 28/02/14
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Odor Identification by Parkinson’s Disease Patients Tested by Using Sniffin’ Sticks versus Natural Spices
Baert, F., Vlaemynck, G., Maselyne, J. & Matthys, C., 28-apr-2022, In: Parkinson’s Disease. 2272691.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Dysphagia management in Parkinson's disease: Comparison of the effect of thickening agents on taste, aroma, and texture
Baert, F., Vlaemynck, G., Beeckman, A-S., Van Weyenberg, S. & Matthys, C., mrt-2021, In: JOURNAL OF FOOD SCIENCE. 86, 3, blz. 1039-1047Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
Open Access -
Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part I
Van Pamel, E., Cnops, G., Van Droogenbroeck, B., Delezie, E., Van Royen, G., Vlaemynck, G., Aper, J., Muylle, H., Bekaert, K., Cooreman, K., Robbens, J., Delbare, D., Roldán-Ruiz, I., Crivits, M., De Ruyck, H. & Herman, L., 2021, In: Food Reviews International.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part II
Van Pamel, E., Cnops, G., Van Droogenbroeck, B., Delezie, E., Van Royen, G., Vlaemynck, G., Bekaert, K., Roldán-Ruiz, I., Crivits, M., Bernaert, N., De Block, J., Duquenne, B., Broucke, K., De Ruyck, H. & Herman, L., 2021, In: Food Reviews International. 37, 6, blz. 573-600Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Parkinson's disease patients' short chain fatty acids production capacity after in vitro fecal fiber fermentation
Baert, F., Matthys, C., Maselyne, J., Van Poucke, C., Van Coillie, E., Bergmans, B. & Vlaemynck, G., 2021, In: NPJ PARKINSONS DISEASE. 7, 1Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Activiteiten
-
Slimmer eten in de zorg
Karen Verstraete (Organisator), Nathalie Bernaert (Spreker), Geertrui Vlaemynck (Spreker), Axel Willekens (Spreker), Mieke Dhondt (Co-organisator), Marc De Loose (Spreker), Katleen Coudijzer (Deelname met Poster), Bart Van Droogenbroeck (Co-organisator), Marijke Hunninck (Deelname met Poster), Evy De Rycke (Deelname met Poster), Isabelle Demeyer (Co-organisator), Barbara Duquenne (Deelname met Poster) & Jana Szkudlarski (Deelname met Poster)
15-sep-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Valorization of underexploited fishery resources: possibilities to human health and well being
Geertrui Vlaemynck (Spreker)
6-sep-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes bij systeem en product/procescertificatie
Geertrui Vlaemynck (Spreker op uitnodiging)
31-dec-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes, een steeds weer opduikend risico in de voedselprocesomgeving
Geertrui Vlaemynck (Spreker op uitnodiging)
27-mrt-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
KVIV Sensorische kennis en evaluatie
Geertrui Vlaemynck (Co-organisator)
20-feb-2013 → 27-mrt-2013Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie