Activiteiten per jaar
Activiteiten
- 8 resultaten
Zoekresultaten
-
Valorization of underexploited fishery resources: possibilities to human health and well being
Vlaemynck, G. (Spreker)
6-sep.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes bij systeem en product/procescertificatie
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
31-dec.-2016Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Listeria monocytogenes, een steeds weer opduikend risico in de voedselprocesomgeving
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
27-mrt.-2015Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Schimmels en hun bestrijding in vlees/vleeswarenbedrijven
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
17-okt.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Grijze garnalen verwerken aan boord en aan land: vroeger en nu
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
29-nov.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Improving valorization of brown shrimp (Crangon crangon) throughout the chain
Vlaemynck, G. (Spreker)
9-okt.-2013 → 11-okt.-2013Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Enumeration and detection of anaerobic sporeformers
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
12-mrt.-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Onze voeding in 2020: een blik op innovatieve voeding en voedingstechnieken
Vlaemynck, G. (Spreker op uitnodiging)
8-mei-2012Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage