Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Doctor ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Voedseltechnologie
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
-
ERA-NET COFUND FOSC: ERA-Net Cofund Voedselsystemen en Klimaat
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., De Man, S. & De Clercq, N.
1/10/19 → 30/09/24
Project: Onderzoek
-
SUSCROP: ERA-NET Cofund on Sustainable Crop Production
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., Wustenberghs, H., De Clercq, N., Muylle, H. & Cnops, G.
1/01/18 → 30/06/23
Project: Onderzoek
-
SUSFOOD2: ERA-Net Cofund: sustainable food production and consumption
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., Broekaert, K., Hunninck, M. & De Man, S.
1/01/17 → 30/06/22
Project: Onderzoek
-
HDHL-INTIMIC: ERA-Net Cofund on INtesTInal MICrobiomics, diet and health, implementing JPI HDHL objectives
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., De Clercq, N. & Peeters, L.
1/12/16 → 31/05/23
Project: Onderzoek
-
CSA2.0JPIHDHL: De tweede Coördinatie en Ondersteunende Actie voor de JPI Healthy Diet for a Healthy Life
Heyndrickx, M., De Ruyck, H. & De Clercq, N.
1/02/16 → 30/06/21
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part I
Van Pamel, E., Cnops, G., Van Droogenbroeck, B., Delezie, E., Van Royen, G., Vlaemynck, G., Aper, J., Muylle, H., Bekaert, K., Cooreman, K., Robbens, J., Delbare, D., Roldán-Ruiz, I., Crivits, M., De Ruyck, H. & Herman, L., 2021, In: Food Reviews International.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part II
Van Pamel, E., Cnops, G., Van Droogenbroeck, B., Delezie, E., Van Royen, G., Vlaemynck, G., Bekaert, K., Roldán-Ruiz, I., Crivits, M., Bernaert, N., De Block, J., Duquenne, B., Broucke, K., De Ruyck, H. & Herman, L., 2021, In: Food Reviews International. 37, 6, blz. 573-600Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Innovative refractance window drying technology to keep nutrient value during processing
Bernaert, N., Van Droogenbroeck, B., Van Pamel, E. & De Ruyck, H., 2019, In: Trends in Food Science and Technology. 84, blz. 22-24Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open AccessBestand13 Downloads (Pure) -
Presence and fate of antibiotic residues, antibiotic resistance genes and zoonotic bacteria in swine manure and soil
De Ruyck, H., Herman, L. & Van den Meersche, T., 5-jun-2019, blz. 18. 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › C3: Congres - Meeting abstract
-
Assessment of Research and Innovation on Food Systems by European Member States: Policy and Funding Analysis by Standing Committee on Agricultural Research (SCAR) Strategic Working Group on Food Systems
De Ruyck, H., Axelos, M., Basinskiene, L., Darcy-Vrillon, B., Munoz Pou, A., Salaseviciene, A., Terzieva, A. & Huttunen, M., mei-2018, Brussel. 63 blz.Onderzoeksoutput: Boek/rapport › Boek
Activiteiten
-
FSOLab3 van FoodSafety4EU (Event)
Hendrik De Ruyck (Deelnemer)
15-feb-2022Activiteit: Lidmaatschap › Lid van een onderzoeksnetwerk
-
Update of preparation of HE ERA4Health PS for SHAB JPI HDHL
Hendrik De Ruyck (Spreker op uitnodiging)
21-apr-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
SUSFOOD2 policy workshop
Hendrik De Ruyck (Co-organisator)
2-jul-2021Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Update JPI HDHL en EU PS ERA4Health en Food Systems
Hendrik De Ruyck (Spreker op uitnodiging)
18-jun-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Update preparation of HE ERA4Health Partnership voor SHAB meeting JPI HDHL
Hendrik De Ruyck (Spreker op uitnodiging)
1-okt-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage