Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Food sensory sciences
- Voedseltechnologie
- Voeding en dieetkunde niet elders geclassificeerd
Projecten
- 1 Actief
-
PROFUTURE: Micro-algen eiwitingrediënten voor het voedsel en voeder van de toekomst
Van Royen, G., Sautner, F., Van De Walle, S., Degroote, S., De Witte, B. & Szkudlarski, J.
1/10/19 → 31/12/23
Project: Onderzoek
Activiteiten
- 1 Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Slimmer eten in de zorg
Karen Verstraete (Organisator), Nathalie Bernaert (Spreker), Geertrui Vlaemynck (Spreker), Axel Willekens (Spreker), Mieke Dhondt (Co-organisator), Marc De Loose (Spreker), Katleen Coudijzer (Deelname met Poster), Bart Van Droogenbroeck (Co-organisator), Marijke Hunninck (Deelname met Poster), Evy De Rycke (Deelname met Poster), Isabelle Demeyer (Co-organisator), Barbara Duquenne (Deelname met Poster) & Jana Szkudlarski (Deelname met Poster)
15-sep.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie