Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M., De Loose, M., Herman, L., Sonck, B., Coudijzer, K., De Campeneere, S., Delezie, E., Van Droogenbroeck, B., Van Royen, G., Verstraete, K., Van linden, V., Bernaert, N., Robbens, J., De Paepe, E. & Corbalá Robles, L.
1/09/21 → 31/12/23
Project: Onderzoek
-
AGREUFOOD: Sneltest voor bacteriële verontreiniging in voeding
Robbens, J., Heyndrickx, M., Broekaert, K., De Reu, K., Verstraete, K., Hunninck, M., Dumoleijn, E. & Givanoudi, S.
1/04/19 → 30/09/22
Project: Onderzoek
-
DAGELIJKSEKOST65+: Dagelijkse kost 65+: Aangepaste voedingsproducten op maat van de nog actieve thuiswonende senior
De Loose, M., Verstraete, K. & Van Royen, G.
1/10/15 → 30/09/17
Project: Onderzoek
-
FOODINOFRA: Product- en procesinnovatie in de voedingsindustrie via het stimuleren van een open piloot infrastructuur
Verstraete, K., De Loose, M. & Coudijzer, K.
1/09/12 → 31/08/14
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Welk sensorsysteem biedt een oplossing voor welke probleemstelling? Zo testen we de haalbaarheid.
Cool, S. & Verstraete, K., 28-okt-2021, In: flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Aan de slag in de Food Pilot: 35 succesvolle realisaties van bedrijven
Verstraete, K., 1-okt-2020, In: ILVO nieuwsgolf.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Aan de slag in de Food Pilot: Succesvolle realisaties van bedrijven
Verstraete, K., 26-aug-2020, In: flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Food Pilot breidt uit in eiwitverwerking
Verstraete, K., 25-mrt-2020, In: flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access -
Food Pilot optimaliseert verhittingsprocessen
Verstraete, K. & De Paepe, E., 17-mrt-2020, In: VMT FOOD.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Activiteiten
-
Free webinar: “Applications of spectral sensors: fast and contactless measurements in agrifood”
Karen Verstraete (Organisator), Simon Cool (Spreker), Johan De Boever (Spreker), Hadewig Werbrouck (Spreker), Jonathan Van Beek (Spreker) & Bert Callens (Co-organisator)
25-jun-2021Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
HALLO TECHNOLOGIE: Measurements in production: Improving hygiene, processing, product quality (free webinar)
Karen Verstraete (Organisator)
23-jun-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
DEMO New sensor techniques for determining the quality of meat.
Simon Cool (Spreker op uitnodiging), Bert Callens (Spreker op uitnodiging) & Karen Verstraete (Moderator)
23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
DEMO Optimizing sterilization: F0 value for translation from pilot to production.
Estelle De Paepe (Spreker) & Karen Verstraete (Moderator)
23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
DEMO Feasibility of vision inspection systems: Which camera offers a solution to my challenge?
Simon Cool (Spreker), Bert Callens (Spreker) & Karen Verstraete (Moderator)
23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage