Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M., De Loose, M., Herman, L., Sonck, B., Coudijzer, K., De Campeneere, S., Delezie, E., Van Droogenbroeck, B., Van Royen, G., Verstraete, K., Van linden, V., Bernaert, N., Robbens, J., De Paepe, E., Corbalá Robles, L. & De Grande, A.
1/09/21 → 31/12/24
Project: Onderzoek
-
-
AGREUFOOD: Sneltest voor bacteriële verontreiniging in voeding
Robbens, J., Heyndrickx, M., Broekaert, K., De Reu, K., Verstraete, K., Hunninck, M., Givanoudi, S. & Dumoleijn, E.
1/04/19 → 30/09/22
Project: Onderzoek
-
LIVING LAB AGRIFOOD 4.0: Living Lab agrifood 4.0
Verstraete, K., De Paepe, E. & Cool, S.
1/01/18 → 31/12/21
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Food Pilot is er ook voor jouw bedrijf
Verstraete, K., 23-mei-2023, In: Fevia Newsflash.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Eiwitten uit microbiële fermentatie krijgen boost met The ProteInn Club
Verstraete, K., 22-jun.-2022, In: Vilt vzw.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access -
En plots sta je te praten met de tomaten
Verstraete, K., 10-mei-2022, In: FOKUS research & development. mei 2022, blz. 4Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access -
Food Pilot in Radar XL
Verstraete, K., 21-jun.-2022, In: flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access -
INNOVATIEPLATFORM VOOR EIWITTEN UIT MICROBIËLE FERMENTATIE
Verstraete, K., Riebbels, G. & Van Royen, G., 6-jul.-2022, In: Food Process.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access
Activiteiten
-
Pulieke launch The ProteInn Club
Karen Verstraete (Organisator) & Geert Van Royen (Spreker)
23-jun.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
The environmental footprint of food The 'PEF' method in practice
Karen Verstraete (Organisator) & Veerle Van linden (Spreker)
27-jun.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Slimmer eten in de zorg
Karen Verstraete (Organisator), Nathalie Bernaert (Spreker), Geertrui Vlaemynck (Spreker), Axel Willekens (Spreker), Mieke Dhondt (Co-organisator), Marc De Loose (Spreker), Katleen Coudijzer (Deelname met Poster), Bart Van Droogenbroeck (Co-organisator), Marijke Hunninck (Deelname met Poster), Evy De Rycke (Deelname met Poster), Isabelle Demeyer (Co-organisator), Barbara Duquenne (Deelname met Poster) & Jana Szkudlarski (Deelname met Poster)
15-sep.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Free webinar: “Applications of spectral sensors: fast and contactless measurements in agrifood”
Karen Verstraete (Organisator), Simon Cool (Spreker), Johan De Boever (Spreker), Hadewig Werbrouck (Spreker), Jonathan Van Beek (Spreker) & Bert Callens (Co-organisator)
25-jun.-2021Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Webinar high moisture extrusion
Geert Van Royen (Spreker) & Karen Verstraete (Organisator)
10-dec.-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie