Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 7 Vergelijkbare profielen
Projecten
-
AGREUFOOD: Sneltest voor bacteriële verontreiniging in voeding
Robbens, J., Heyndrickx, M., Broekaert, K., De Reu, K., Verstraete, K., Hunninck, M., Dumoleijn, E. & Givanoudi, S.
1/04/19 → 31/03/22
Project: Onderzoek
-
DAGELIJKSEKOST65+: Dagelijkse kost 65+: Aangepaste voedingsproducten op maat van de nog actieve thuiswonende senior
De Loose, M., Verstraete, K. & Van Royen, G.
1/10/15 → 30/09/17
Project: Onderzoek
-
FOODINOFRA: Product- en procesinnovatie in de voedingsindustrie via het stimuleren van een open piloot infrastructuur
Verstraete, K., De Loose, M. & Coudijzer, K.
1/09/12 → 31/08/14
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Aan de slag in de Food Pilot: 35 succesvolle realisaties van bedrijven
Verstraete, K., 1-okt-2020, In : ILVO nieuwsgolf.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Aan de slag in de Food Pilot: Succesvolle realisaties van bedrijven
Verstraete, K., 26-aug-2020, In : flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Food Pilot breidt uit in eiwitverwerking
Verstraete, K., 25-mrt-2020, In : flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access -
Food Pilot optimaliseert verhittingsprocessen
Verstraete, K. & De Paepe, E., 17-mrt-2020, In : VMT FOOD.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
ILVO deelt procedures en leerfilms rond Corona-beschermd werken
Verstraete, K., 8-apr-2020, In : Food INDUSTRY.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
Open Access
Activiteiten
-
HALLO TECHNOLOGIE: Measurements in production: Improving hygiene, processing, product quality (free webinar)
Karen Verstraete (Organisator)23-jun-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
DEMO New sensor techniques for determining the quality of meat.
Simon Cool (Spreker op uitnodiging), Bert Callens (Spreker op uitnodiging), Karen Verstraete (Moderator)23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
DEMO Optimizing sterilization: F0 value for translation from pilot to production.
Estelle De Paepe (Spreker), Karen Verstraete (Moderator)23-jun-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Webinar high moisture extrusion
Geert Van Royen (Spreker), Karen Verstraete (Organisator)10-dec-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Karen Verstraete (Organisator), Lieve Herman (Spreker), Marc Heyndrickx (Co-organisator), Els Van Coillie (Spreker), Wim Reybroeck (Spreker), Koen De Reu (Spreker), Estelle De Paepe (Spreker), Barbara Duquenne (Spreker), Isabel Taverniers (Spreker), Veerle Van linden (Spreker), Katrien Broekaert (Co-organisator), Katleen Coudijzer (Co-organisator)4-dec-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie