Projecten per jaar
Vingerafdruk
- 6 Vergelijkbare profielen
Projecten
- 10 Afgerond
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M. (Projectverantwoordelijke), De Loose, M. (Projectbegeleider), Herman, L. (Projectbegeleider), Sonck, B. (Projectbegeleider), Coudijzer, K. (Onderzoeker), De Campeneere, S. (Onderzoeker), Delezie, E. (Onderzoeker), Van Droogenbroeck, B. (Onderzoeker), Van Royen, G. (Onderzoeker), Verstraete, K. (Onderzoeker), Van linden, V. (Onderzoeker), Bernaert, N. (Onderzoeker), Robbens, J. (Onderzoeker), De Paepe, E. (Onderzoeker), Corbalá Robles, L. (Onderzoeker), De Grande, A. (Projectmedewerker), Vanhoutte, K. (Onderzoeker), Coleman, B. (Onderzoeker), Michiels, F. (Onderzoeker), Steurbaut, H. (Voormalig Onderzoeker) & De Clerck, T. (Projectmedewerker)
1/09/21 → 31/12/24
Project: Onderzoek
-
INNOLAB: Kleinschalige innovatieve verwerkingsapparatuur
Bernaert, N. (Projectverantwoordelijke) & Coudijzer, K. (Projectbegeleider)
10/07/21 → 31/12/23
Project: Onderzoek
-
ALEHOP: Upcycling van groene macroalgae en reststromen van legumes richting eiwit voor food en feed toepassingen
Bernaert, N. (Projectverantwoordelijke), Van Royen, G. (Projectbegeleider), De Man, S. (Onderzoeker), De Clerck, T. (Onderzoeker), Szkudlarski, J. (Onderzoeker) & Coudijzer, K. (Onderzoeker)
1/06/20 → 28/02/25
Project: Onderzoek
-
OPERATOR 4.0: Operator 4.0: digitalisatie op de werkvloer – impact en ondersteuningsmogelijkheden voor operatoren in de voedingsindustrie
Verstraete, K. (Projectverantwoordelijke), Coudijzer, K. (Projectbegeleider) & De Paepe, E. (Onderzoeker)
1/04/20 → 30/06/23
Project: Onderzoek
-
EFSAALLERGEN: Detection and quantification of allergens in foods and minimum eliciting doses in food allergic individuals
De Loose, M. (Projectverantwoordelijke), Van Poucke, C. (Projectbegeleider), Taverniers, I. (Projectbegeleider) & Coudijzer, K. (Projectbegeleider)
1/03/18 → 31/08/22
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Selecting processing robust markers using high resolution mass spectrometry for the detection of milk in food products
Van Vlierberghe, K., Gavage, M., Dieu, M., Renard, P., Arnould, T., Gillard, N., Coudijzer, K., De Loose, M., Gevaert, K. & Van Poucke, C., 1-nov.-2021, In: Journal of AOAC International.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
A novel double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for milk and raw egg
Vandekerckhove, M., Van Droogenbroeck, B., De Loose, M., Coudijzer, K., Van Winckel, M., Gevaert, P. & Lapeere, H., 1-mrt.-2019, In: International Archives of Allergy and Immunology . blz. 1-9 PMID: 30893694.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Production of well characterised incurred chocolate bars for the development of a harmonised quantitative MS reference method
Van Poucke, C., Coudijzer, K., De Paepe, D., Tranquet, O., Larré, C., Adel-Patient, K., Bernard, H., Gillard, N., Huet, A.-C., Pilolli, R., Nitride, C., Monaci, L., De Loose, M. & Mills, E. N. C., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster › peer review
-
Selection of universal peptide biomarkers for the detection of the allergen hazelnut in food trough a comprehensive, high resolution mass spectrometric (HRMS) based approach
Van Vlierberghe, K., Gavage, M., Dieu, M., Renard, P., Arnould, T., Gillard, N., Coudijzer, K., De Loose, M., Gevaert, K. & Van Poucke, C., okt.-2019, In: FOOD CHEMISTRY. blz. 125679Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
Development and validation of a standardized double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for raw hazelnuts
Vandekerckhove, M., Van Droogenbroeck, B., De Loose, M., Coudijzer, K., Coppens, M., Gevaert, P. & Lapeere, H., 26-jan.-2018, In: Clinical and Translational Allergy. 8, 1, blz. 3Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Activiteiten
-
Slimmer eten in de zorg
Verstraete, K. (Organisator), Bernaert, N. (Spreker), Vlaemynck, G. (Spreker), Willekens, A. (Spreker), Dhondt, M. (Co-organisator), De Loose, M. (Spreker), Coudijzer, K. (Deelname met Poster), Van Droogenbroeck, B. (Co-organisator), Hunninck, M. (Deelname met Poster), De Rycke, E. (Deelname met Poster), Demeyer, I. (Co-organisator), Duquenne, B. (Deelname met Poster) & Szkudlarski, J. (Deelname met Poster)
15-sep.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Verstraete, K. (Organisator), Herman, L. (Spreker), Heyndrickx, M. (Co-organisator), Van Coillie, E. (Spreker), Reybroeck, W. (Spreker), De Reu, K. (Spreker), De Paepe, E. (Spreker), Duquenne, B. (Spreker), Taverniers, I. (Spreker), Van linden, V. (Spreker), Broekaert, K. (Co-organisator) & Coudijzer, K. (Co-organisator)
4-dec.-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Opleiding Kaasmeester theorieles kaasbereiding
Coudijzer, K. (Lesgever)
27-nov.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Praktijkles Kaasbereiding
Coudijzer, K. (Lesgever)
30-sep.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Praktijkles Kaasbereiding
Coudijzer, K. (Lesgever)
28-okt.-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage