Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Voedseltechnologie
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
-
MICROBIAL PROTEIN TRANSITION: Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijven
Heyndrickx, M., De Loose, M., Herman, L., Sonck, B., Coudijzer, K., De Campeneere, S., Delezie, E., Van Droogenbroeck, B., Van Royen, G., Verstraete, K., Van linden, V., Bernaert, N., Robbens, J., De Paepe, E. & Corbalá Robles, L.
1/09/21 → 31/12/23
Project: Onderzoek
-
-
ALLERSENS: Ontwikkeling en validatie van een kwantitatieve LC-MS/MS methode als referentie voor de detectie in verwerkte voeding van allergenen (hazelnoot, pindanoot, melk en ei)
De Loose, M., Van Poucke, C., Coudijzer, K., Taverniers, I. & Van Vlierberghe, K.
1/03/16 → 12/08/20
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Selecting processing robust markers using high resolution mass spectrometry for the detection of milk in food products
Van Vlierberghe, K., Gavage, M., Dieu, M., Renard, P., Arnould, T., Gillard, N., Coudijzer, K., De Loose, M., Gevaert, K. & Van Poucke, C., 1-nov-2021, In: Journal of AOAC International.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
A novel double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for milk and raw egg
Vandekerckhove, M., Van Droogenbroeck, B., De Loose, M., Coudijzer, K., Van Winckel, M., Gevaert, P. & Lapeere, H., 1-mrt-2019, In: International Archives of Allergy and Immunology . blz. 1-9 PMID: 30893694.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Production of well characterised incurred chocolate bars for the development of a harmonised quantitative MS reference method
Van Poucke, C., Coudijzer, K., De Paepe, D., Tranquet, O., Larré, C., Adel-Patient, K., Bernard, H., Gillard, N., Huet, A-C., Pilolli, R., Nitride, C., Monaci, L., De Loose, M. & Mills, E. N. C., 2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster › peer review
-
Selection of universal peptide biomarkers for the detection of the allergen hazelnut in food trough a comprehensive, high resolution mass spectrometric (HRMS) based approach
Van Vlierberghe, K., Gavage, M., Dieu, M., Renard, P., Arnould, T., Gillard, N., Coudijzer, K., De Loose, M., Gevaert, K. & Van Poucke, C., okt-2019, In: FOOD CHEMISTRY. blz. 125679Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › Artikel › peer review
-
Development and validation of a standardized double-blind, placebo-controlled food challenge matrix for raw hazelnuts
Vandekerckhove, M., Van Droogenbroeck, B., De Loose, M., Coudijzer, K., Coppens, M., Gevaert, P. & Lapeere, H., 26-jan-2018, In: Clinical and Translational Allergy. 8, 1, blz. 3Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Activiteiten
-
ILVO Webinar zuivel en zuivelanalogen
Karen Verstraete (Organisator), Lieve Herman (Spreker), Marc Heyndrickx (Co-organisator), Els Van Coillie (Spreker), Wim Reybroeck (Spreker), Koen De Reu (Spreker), Estelle De Paepe (Spreker), Barbara Duquenne (Spreker), Isabel Taverniers (Spreker), Veerle Van linden (Spreker), Katrien Broekaert (Co-organisator) & Katleen Coudijzer (Co-organisator)
4-dec-2020Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Praktijkles Kaasbereiding
Katleen Coudijzer (Lesgever)
28-okt-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Opleiding Kaasmeester: Theoretische les
Katleen Coudijzer (Lesgever)
18-sep-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Praktijkles Kaasbereiding
Katleen Coudijzer (Lesgever)
30-sep-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Opleiding Kaasmeester theorieles kaasbereiding
Katleen Coudijzer (Lesgever)
27-nov-2017Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage