Projecten per jaar
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Collaboraties en top onderzoeksgebieden van de afgelopen vijf jaar
-
VEGANALOG: Ontwikkeling van hoogwaardige vleesanalogen met verbeterde textuur, smaak en aroma
Van Royen, G. (Projectverantwoordelijke), Broucke, K. (Projectbegeleider), Szkudlarski, J. (Onderzoeker) & Van Waes, L. (Projectmedewerker)
1/12/23 → 30/11/26
Project: Onderzoek
-
MEATHYBRID: Meathybrid, Substitution of animal by plant proteins in meat products
De Loose, M. (Projectverantwoordelijke), Broucke, K. (Onderzoeker) & Van Royen, G. (Projectbegeleider)
1/07/17 → 31/12/19
Project: Onderzoek
-
OPTIMEAT: Snellere, betere en efficiëntere productontwikkeling en voorspelling van de consumentenappreciatie voor een breed gamma vleesproducten
Van Royen, G. (Projectbegeleider), De Loose, M. (Projectverantwoordelijke) & Broucke, K. (Onderzoeker)
1/06/14 → 31/05/18
Project: Onderzoek
-
KWALICHARC: Objectivering van de kwaliteitsbeoordeling van de Belgische charcuterie
Van Royen, G. (Projectverantwoordelijke) & Broucke, K. (Onderzoeker)
1/03/11 → 28/02/13
Project: Onderzoek
-
Effect of salt, phosphate and protein content on the techno-functionality of plant-based proteins for hybrid meat product formulation
Broucke, K., Duquenne, B., De Witte, B., De Paepe, E., De Smet, S. & Van Royen, G., 27-mrt.-2025, In: European Food Research and Technology.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Effect of extrusion cooking on pea protein isolate’s ability to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Broucke, K. & Van Royen, G., 8-okt.-2024.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster › peer review
Bestand1 Downloads (Pure) -
Optimizing protein quality: synergies and comparisons of single and combined alternative proteins from diverse sources
Broucke, K., Van De Walle, S., Mefleh, M., Duquenne, B., Van Royen, G. & Boukid, F., 13-nov.-2024, In: European Food Research and Technology.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Cultured meat and challenges ahead: A review on nutritional, technofunctional and sensorial properties, safety and legislation
Broucke, K., Van Pamel, E., Van Coillie, E., Herman, L. & Van Royen, G., 1-jan.-2023, In: Meat science. 195, 109006.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Meat hybrids–An assessment of sensorial aspects, consumer acceptance, and nutritional properties
Baune, M.-C., Broucke, K., Ebert, S., Gibis, M., Weiss, J., Enneking, U., Profeta, A., Terjung, N. & Heinz, V., 7-feb.-2023, In: Frontiers in Nutrition. 10Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Datasets
-
Optimizing protein quality: synergies and comparisons of single and combined alternative proteins from diverse sources
Broucke, K. (Maker), Van De Walle, S. (Maker), Marina, M. (Maker), Duquenne, B. (Maker), Van Royen, G. (Maker) & Fatma, B. (Maker), Zenodo, 30-mei-2024
DOI: 10.5281/zenodo.11395512, https://zenodo.org/records/11395512
Dataset
-
The influence of NaCl and phosphate on the techno-functionality of (less) refined plant-based proteins with focus on meat (analogues) applications
Broucke, K. (Bijdrager), Zenodo, 1-mrt.-2023
DOI: 10.5281/zenodo.7688672, https://zenodo.org/record/7688672 en nog één link, https://zenodo.org/record/7701819 (minder tonen)
Dataset
-
Optimizing protein quality: synergies and comparisons of single and combined alternative proteins from diverse sources
Broucke, K. (Maker), Van De Walle, S. (Maker), Mefleh, M. (Maker), Duquenne, B. (Maker), Van Royen, G. (Maker) & Boukid, F. (Maker), Zenodo, 19-jan.-2024
Dataset
-
Optimizing protein quality: synergies and comparisons of single and combined alternative proteins from diverse sources
Broucke, K. (Maker), Van De Walle, S. (Maker), Marina, M. (Maker), Duquenne, B. (Maker), Van Royen, G. (Maker) & Fatma, B. (Maker), Zenodo, 19-jan.-2024
DOI: 10.5281/zenodo.10532111, https://zenodo.org/records/10532111
Dataset
Activiteiten
-
Hybride vleeswaren: een technische kijk
Broucke, K. (Spreker op uitnodiging)
22-mei-2024Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Lab analyses and protein functionality
Duquenne, B. (Spreker op uitnodiging) & Broucke, K. (Spreker op uitnodiging)
19-nov.-2024Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Effect of extrusion cooking on pea protein isolate’s ability to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Broucke, K. (Spreker)
24-nov.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Smaak en textuur: plantaardige eiwitbronnen
Broucke, K. (Spreker op uitnodiging)
21-okt.-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
De eiwitshift in Vlaanderen
Broucke, K. (Spreker)
21-okt.-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie