Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Projecten
- 3 Afgerond
-
MEATHYBRID: Meathybrid, Substitution of animal by plant proteins in meat products
De Loose, M., Broucke, K. & Van Royen, G.
1/07/17 → 31/12/19
Project: Onderzoek
-
KWALICHARC: Objectivering van de kwaliteitsbeoordeling van de Belgische charcuterie
1/03/11 → 28/02/13
Project: Onderzoek
-
Cultured meat and challenges ahead: A review on nutritional, technofunctional and sensorial properties, safety and legislation
Broucke, K., Van Pamel, E., Van Coillie, E., Herman, L. & Van Royen, G., 1-jan-2023, In: Meat science. 195, 109006.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Meat hybrids–An assessment of sensorial aspects, consumer acceptance, and nutritional properties
Baune, M-C., Broucke, K., Ebert, S., Gibis, M., Weiss, J., Enneking, U., Profeta, A., Terjung, N. & Heinz, V., 7-feb-2023, In: Frontiers in Nutrition. 10Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Microalgae protein digestibility: How to crack open the black box?
Van De Walle, S., Broucke, K., Baune, M-C., Terjung, N., Van Royen, G. & Boukid, F., 21-feb-2023, In: Critical Reviews in Food Science and Nutrition.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Ability of (extruded) pea protein products to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Broucke, K., Van Poucke, C., Duquenne, B., De Witte, B., Baune, M-C., Lammers, V., Terjung, N., Ebert, S., Gibis, M., Weiss, J. & Van Royen, G., jun-2022, In: Innovative Food Science & Emerging Technologies. 78, 102992.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Development of GLM regression models to predict the consumer acceptability of cooked ham based on analytical parameters
Broucke, K., Van Weyenberg, S., Twarogowska, A., Van de Walle, K., Boonen, C. & Van Royen, G., jun-2022, In: Meat Science. 188Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Datasets
Activiteiten
-
Smaak en textuur: plantaardige eiwitbronnen
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)
21-okt-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
De eiwitshift in Vlaanderen
Keshia Broucke (Spreker)
21-okt-2022Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Effect of extrusion cooking on pea protein isolate’s ability to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Keshia Broucke (Spreker)
24-nov-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Assessment of the applicability of various plant-based proteins to partially replace lean pork meat in emulsified cooked sausages
Keshia Broucke (Spreker)
6-dec-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Usage of prediction models to optimize consumer acceptability of emulsified cooked sausage based on analytical parameters
Keshia Broucke (Spreker)
6-dec-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage