Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Netwerk
Projecten
- 3 Afgerond
-
MEATHYBRID: Meathybrid, Substitution of animal by plant proteins in meat products
De Loose, M., Broucke, K. & Van Royen, G.
1/07/17 → 31/12/19
Project: Onderzoek
-
KWALICHARC: Objectivering van de kwaliteitsbeoordeling van de Belgische charcuterie
1/03/11 → 28/02/13
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Discrete Choice Analysis of Consumer Preferences for Meathybrids—Findings from Germany and Belgium
Profeta, A., Baune, M-C., Smetana, S., Broucke, K., Van Royen, G., Weiss, J., Heinz, V. & Terjung, N., 31-dec-2020, In : Foods. 10Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel
-
Substitution of meat by potato, pea, sunflower and pumpkin pit powder, TVP or HME protein to obtain a healthy and qualitative sausage
Broucke, K. & Van Royen, G., 7-jul-2019.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster
-
Development of an objective tool to predict consumer acceptability of cooked ham, dried cured ham, paté and aspic for R&D purposes and product reformulation
Broucke, K., 2-sep-2018, Eurosense Congres 2018.Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C3: Congres abstract
-
Development of an objective tool to predict consumer acceptability of cooked ham, dried cured ham, paté and aspic for R&D purposes and product reformulation
Broucke, K. & Van Royen, G., 4-sep-2018.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster
-
Optimeat-Eindrapportering
Boonen, C., Broucke, K. & Van Royen, G., 22-okt-2018, 2 blz.Onderzoeksoutput: Boek/rapport › Rapport
Open AccessBestand29 Downloads (Pure)
Activiteiten
-
Plantaardige eiwitbronnen
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)17-sep-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Wat vindt de consument goed, en kunnen we dat voorspellen?
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)12-sep-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Nutritionele vergelijking van alternatieve eiwitbronnen
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)11-dec-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Substitution of meat by powder, TVP and HME of pea to obtain a healthy and qualitative sausage
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)5-dec-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Contactdag Vlees
Keshia Broucke (Spreker), Geert Van Royen (Organisator)30-nov-2017Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie