Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
Projecten
- 3 Afgerond
-
MEATHYBRID: Meathybrid, Substitution of animal by plant proteins in meat products
De Loose, M., Broucke, K. & Van Royen, G.
1/07/17 → 31/12/19
Project: Onderzoek
-
KWALICHARC: Objectivering van de kwaliteitsbeoordeling van de Belgische charcuterie
1/03/11 → 28/02/13
Project: Onderzoek
-
Ability of (extruded) pea protein products to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Broucke, K., Van Poucke, C., Duquenne, B., De Witte, B., Baune, M-C., Lammers, V., Terjung, N., Ebert, S., Gibis, M., Weiss, J. & Van Royen, G., 7-apr-2022, In: Innovative Food Science & Emerging Technologies. 102992.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Development of GLM regression models to predict the consumer acceptability of cooked ham based on analytical parameters
Broucke, K., Van Weyenberg, S., Twarogowska, A., Van de Walle, K., Boonen, C. & Van Royen, G., jun-2022, In: Meat Science. 188Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Buffering Capacity of Wet Texturized Plant Proteins in Comparison to Pork Meat
Ebert, S., Baune, M-C., Broucke, K., Van Royen, G., Terjung, N., Gibis, M. & Weiss, J., 1-dec-2021, In: Food Research International. 150, 38 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Effect of Plant Protein Extrudates on Hybrid Meatballs – Changes in Nutritional Composition and Sustainability
Baune, M-C., Jeske, A-L., Profeta, A., Smetana, S., Broucke, K., Van Royen, G., Gibbis, M., Weiss, J. & Terjung, N., 1-dec-2021, In: Future Foods. 4, 4Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part II
Van Pamel, E., Cnops, G., Van Droogenbroeck, B., Delezie, E., Van Royen, G., Vlaemynck, G., Bekaert, K., Roldán-Ruiz, I., Crivits, M., Bernaert, N., De Block, J., Duquenne, B., Broucke, K., De Ruyck, H. & Herman, L., 2021, In: Food Reviews International. 37, 6, blz. 573-600Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Activiteiten
-
Usage of prediction models to optimize consumer acceptability of emulsified cooked sausage based on analytical parameters
Keshia Broucke (Spreker)
6-dec-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Assessment of the applicability of various plant-based proteins to partially replace lean pork meat in emulsified cooked sausages
Keshia Broucke (Spreker)
6-dec-2021Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Plantaardige eiwitbronnen
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)
17-sep-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Nutritionele vergelijking van alternatieve eiwitbronnen
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)
11-dec-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Wat vindt de consument goed, en kunnen we dat voorspellen?
Keshia Broucke (Spreker op uitnodiging)
12-sep-2019Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage