Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Ingenieur voor de Scheikunde en de landbouwindustrieën
Doctor ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Voedselmicrobiologie
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Netwerk
-
FOD SALMINF: Inzicht in het persisterend karakter van Samonella Infantis in de braadkippensector in België als basis voor het doorbreken van contaminatiecycli
Rasschaert, G., Heyndrickx, M., De Reu, K., Haegeman, A., Van der Eycken, M. & Willems, S.
1/02/22 → 31/01/25
Project: Onderzoek
-
AGREUFOOD: Sneltest voor bacteriële verontreiniging in voeding
Robbens, J., Heyndrickx, M., Broekaert, K., De Reu, K., Verstraete, K., Hunninck, M., Givanoudi, S. & Dumoleijn, E.
1/04/19 → 30/09/22
Project: Onderzoek
-
CLEANSURFACE: Beïnvloeding van het kleefgedrag van RVS door chemische en fysische oppervlaktebehandeling voor preventieve of curatieve behandeling van fouling en biofilms
Heyndrickx, M., De Reu, K. & Duthoo, E.
1/06/17 → 31/05/19
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
Antibiotic susceptibility (MIC) tests and megaplasmid presence of recent Salmonella Infantis isolates circulating in the Belgian poultry meat production
Van der Eycken, M., De Reu, K., Botteldoorn, N. & Rasschaert, G., 2022, blz. 69. 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract › peer review
-
Characterization of recent Salmonella Infantis isolates circulating in Belgian poultry meat production
Van der Eycken, M., De Reu, K., Botteldoorn, N. & Rasschaert, G., 2022, blz. 136. 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract › peer review
-
Effect of extension of the maximum sales period on spoilage of minced meat and meat preparations based on minced meat
Van Coillie, E., De Reu, K. & Van Royen, G., 2022, blz. 67. 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract › peer review
-
Genetic Listeria monocytogenes Types in the Pork Processing Plant Environment: From Occasional Introduction to Plausible Persistence in Harborage Sites
Demaître, N., Rasschaert, G., De Zutter, L., Geeraerd, A. H. & De Reu, K., 2022, blz. T9-03 . 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract › peer review
-
High Intra- and Inter Batch Variability in Raw Pork Challenge Test Studies and Their Consequences for Model Validation Efforts: An Intricate Interplay between L. monocytogenes, Background Flora and Packaging Atmosphere
Demaître, N., De Reu, K., François, E., De Zutter, L., Rasschaert, G. & Geeraerd, A. H., 2022, blz. T6-05. 1 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract › peer review
Activiteiten
-
Listeria monocytogenes omgevingsbemonstering in de voedselindustrie
Koen De Reu (Spreker op uitnodiging)
31-mrt-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Environmental pathogen monitoring, hygiene monitoring and L. monocytogenes challengetests in food industry
Koen De Reu (Spreker op uitnodiging)
21-nov-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
PhD Niels Demaître (KUL) - Occurrence and control of Listeria monocytogenes in the beef and pork supply chain
Koen De Reu (Promotor), Lieven De Zutter (Promotor), Annemie Geeraerd (Promotor) & Geertrui Rasschaert (Promotor)
22-feb-2022Activiteit: Overige
-
High Intra- and Inter Batch Variability in Raw Pork Challenge Test Studies and Their Consequences for Model Validation Efforts: An Intricate Interplay between L. monocytogenes, Background Flora and Packaging Atmosphere
Koen De Reu (Spreker)
4-mei-2022 → 6-mei-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Salmonella prevalence and persistence in industrialized poultry slaughterhouses
Koen De Reu (Spreker op uitnodiging)
7-aug-2022 → 11-aug-2022Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage