Projecten per jaar
Vingerafdruk
- 1 Vergelijkbare profielen
Collaboraties en top onderzoeksgebieden van de afgelopen vijf jaar
Projecten
- 1 Afgerond
-
PROFUTURE: Micro-algen eiwitingrediënten voor het voedsel en voeder van de toekomst
Van Royen, G. (Projectverantwoordelijke), Sautner, F. (Voormalig doctoraatsstudent), Van De Walle, S. (Onderzoeker), Degroote, S. (Onderzoeker), De Witte, B. (Onderzoeker) & Szkudlarski, J. (Onderzoeker)
1/10/19 → 31/12/23
Project: Onderzoek
-
Innovative vs classical methods for drying heterotrophic Chlorella vulgaris: impact on protein quality and sensory properties
Van De Walle, S., Gifuni, I., Coleman, B., Baune, M.-C., Rodrigues, A. M. C. C., Cardoso, H., Fanari, F., Muylaert, K. & Van Royen, G., 1-apr.-2024, In: Food Research International. 182, 114142.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access -
Optimizing Chlorella vulgaris protein quality and sensory properties by applying different drying techniques
Van De Walle, S., Van Royen, G., Coleman, B., Gifuni, I., Muylaert, K., Baune, M.-C., Rodrigues, A., Cardoso, H. & Fanari, F., 9-okt.-2024.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster
Open AccessBestand -
IDENTIFICATION OF POTENTIALLY ALLERGENIC SEQUENCES IN MARINE MICROALGAE
Van De Walle, S., Van Royen, G. & Van Poucke, C., 21-sep.-2023.Vertaalde titel van de bijdrage :Identificatie van mogelijks allergene sequenties in mariene microalgen Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Poster
Open AccessBestand8 Downloads (Pure) -
Microalgae protein digestibility: How to crack open the black box?
Van De Walle, S., Broucke, K., Baune, M.-C., Terjung, N., Van Royen, G. & Boukid, F., 21-feb.-2023, In: Critical Reviews in Food Science and Nutrition.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
-
Protein quality and protein digestibility of vegetable creams reformulated with microalgae inclusion.
Prandi, B., Boukid, F., Van De Walle, S., Cutroneo, S., Comaposada, J., Van Royen, G., Sforza, S., Tedeschi, T. & Castellari, M., 16-jun.-2023, In: Foods. 12, 12, 2395.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel › peer review
Open Access
Datasets
-
Optimizing protein quality: synergies and comparisons of single and combined alternative proteins from diverse sources
Broucke, K. (Maker), Van De Walle, S. (Maker), Mefleh, M. (Maker), Duquenne, B. (Maker), Van Royen, G. (Maker) & Boukid, F. (Maker), Zenodo, 19-jan.-2024
Dataset
-
Drying of Chlorella vulgaris: techno-functional, digestibility and sensory data
Van De Walle, S. (Maker), Gifuni, I. (Maker), Coleman, B. (Maker), Baune, M.-C. (Maker), Rodrigues, A. (Maker), Cardoso, H. (Maker), Fanari, F. (Maker), Muylaert, K. (Maker), Van Royen, G. (Maker) & Van De Walle, S. (Bijdrager), CORA.Repositori de Dades de Recerca, 2024
DOI: 10.34810/data1436, https://dataverse.csuc.cat/citation?persistentId=doi:10.34810/data1436
Dataset
-
Data of Microalgae Drying Using an Industrial Solar Dryer
Schmid, B. (Maker), Cavaco Rodrigues, A. M. (Maker), Van De Walle, S. (Maker), Baune, M.-C. (Maker) & Cavaco Rodrigues, A. M. (Bijdrager), CORA.Repositori de Dades de Recerca, 2024
DOI: 10.34810/data1520, https://dataverse.csuc.cat/citation?persistentId=doi:10.34810/data1520
Dataset