Projecten per jaar
Persoonlijk profiel
Opleiding/academische kwalificatie
Master Bio-Ingenieurswetenschappen Landbouwkunde
Ingenieur
Vlaamse Disciplinelijst
- Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
- Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen niet elders geclassificeerd
Netwerk
Projecten
-
ERA-NET COFUND FOSC: ERA-Net Cofund Voedselsystemen en Klimaat
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., De Man, S. & De Clercq, N.
1/10/19 → 30/09/24
Project: Onderzoek
-
SUSFOOD2: ERA-Net Cofund: sustainable food production and consumption
Heyndrickx, M., De Ruyck, H., Broekaert, K., Hunninck, M. & De Man, S.
1/01/17 → 30/06/22
Project: Onderzoek
-
TOMFOOD: Nieuwe technieken voor controle en ontwikkeling van de microstructuur van voedingsmiddelen met behulp van X-stralen computertomografie
Coudijzer, K., De Man, S. & De Block, J.
1/01/14 → 31/12/16
Project: Onderzoek
Onderzoeksoutput
-
The influence of processing of a Brassica purée on the activity of polyphenoloxidase (PPO) and peroxidase (POD) and glucosinolate and polyphenol content
De Man, S., Van Droogenbroeck, B. & Vlaemynck, G., 24-nov-2020, blz. 16. 38 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract
-
WP3 Report: Pre-treatment methods and techniques
Vermeersch, X., Van Meulder, F., De Man, S., Vlaemynck, G. & Van Droogenbroeck, B., 6-apr-2020, BioBoost website. 173 blz.Onderzoeksoutput: Boek/rapport › Rapport
Open Access -
Comparing the impact of high pressure, pulsed electric field and thermal pasteurization on quality attributes of cloudy apple juice using targeted and untargeted analyses
Scheling, W., Aba Essel, E., De Man, S., Bernaert, N., Van Droogenbroeck, B., Grauwet, T., Van Loey, A. & Hendrickx, M., jun-2019, In : Innovative Food Science & Emerging Technologies. 54, blz. 64-77 13 blz.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A1: Web of Science-artikel
-
Evaluatie van X-ray tomografie voor kwaliteitscontrole en onderzoek van zuivelproducten
De Man, S., Duquenne, B. & De Block, J., 15-mei-2017, In : flanders' FOOD Radar.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschrift › A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3
-
Influence homogenization cheese milk on textural and sensorial properties of cheese
De Man, S., Dhaene, J., Vlaemynck, G., Van Hoorebeke, L. & De Block, J., 7-nov-2016.Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congres › Gepubliceerd abstract
Activiteiten
-
The influence of processing of a Brassica purée on the activity of polyphenoloxidase (PPO) and peroxidase (POD) and glucosinolate and polyphenol content
Sofie De Man (Spreker)25-nov-2020Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Eindverslag HighQJuice
Sofie De Man (Spreker)21-sep-2018Activiteit: Gesprek of presentatie › Lezing en mondelinge bijdrage
-
Agro-food reststromen: van kostenpost naar inkomstenbron
Sofie De Man (Deelnemer)21-jun-2018Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie
-
Brassica 2018
Sofie De Man (Deelnemer)4-sep-2018Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een congres
-
Saving waste in horticulture: Optimising resources
Sofie De Man (Deelnemer)10-nov-2017Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiseren › Organisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie