Overslaan naar hoofdnavigatie
Overslaan naar zoeken
Overslaan naar hoofdinhoud
ILVO Home
Nederlands
English
Home
Onderzoekseenheden
Profielen
Onderzoeksoutput
Projecten
Activiteiten
Datasets
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
Fermentatie voor Eiwitproductie, naar innovatieve waardeketens
Van Royen, Geert
(Onderzoeker)
Verstraete, Karen
(Onderzoeker)
Technologie en Voeding
Bio Base Europe Pilot Plant
Capture
Ghent University
Overzicht
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Bekijk de onderzoeksonderwerpen aangekaart door dit project. Deze labels worden gegenereerd op basis van de onderliggende toekenningen/beurzen. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
Sorteren op
Gewicht
Alfabetisch
Keyphrases
Protein Production
100%
Innovative Value Chain
100%
Fermentation
100%
Value Chain
66%
Art Production
33%
Microbial Fermentation
33%
Economically Viable
33%
Fermentation Process
33%
Food-feed
33%
Knowledge Dissemination
33%
Protein Shift
33%
International Position
33%
Microorganisms
33%
Fine Chemicals
33%
Knowledge Matrix
33%
Protein Processing
33%
Regulatory Implications
33%
Production Processing
33%
Genetic Modification
33%
Carbon-rich
33%
Microbial Protein
33%
Spearheads
33%
Cross-sectoral
33%
Sustainable Protein
33%
Production Chain
33%
Industrial Implementation
33%
Flanders
33%
Nitrogen Compounds
33%
Relevant Knowledge
33%
Protein Value
33%
Sustainable Food Systems
33%