Monitoring van niet-geautoriseerde GGO's in de voedsel/voederketen

    Filter
    Bijdrage aan een boek/anthologie

    Zoekresultaten

    • 2016

      Advances in the identification of genetically modified foods

      Fraiture, M-A., Broeders, S., Herman, P., Taverniers, I., De Loose, M., Deforce, D. & Roosens, N., 2016, Advances in Food Authenticity Testing. Downey, G. (ed.). London: Elsevier Science UK, blz. 543 563 blz.

      Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologiepeer review

    • 2012

      Towards Detection of Unknown GMOs

      Holst-Jensen, A., Berdal, K., Bertheau, Y., Bohanec, M., Bohlin, J., Chaouachi, M., Gruden, K., Hamels, S., Kok, E., Krech, A., Kristoffersen, A., Laval, V., Leimanis, S., Lovoll, M., Morisset, D., Nemeth, A., Papazova, N., Prins, T., Remacle, J., Richl, P. & 8 anderen, Ruttink, T., Taverniers, I., Tengs, T., van Dijk, J., Wulff, D., Zel, J., Zhang, H. & Znidarsic, M., nov-2012, Genetically modified and non-genetically modified food supply chains: co-existence and traceability. Bertheau, Y. (ed.). Wiley-Blackwell, blz. 367-382 16 blz.

      Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologiepeer review