A simple procedure for the enzymic digestion of edible tissues prior to detection of drug residues

E Daeseleire, A De Guesquière, C Van Peteghem

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelpeer review

    Uittreksel

    A simple procedure for the enzymic digestion of edible tissues is described and compared with other procedures. The samples are digested overnight in an enzyme suspension containing subtilisin A at 60 degrees C and pH 9. The resulting digest contains only a few small tissue fragments. This method is suitable for routine analysis, since the manipulation of the samples is very limited.
    Oorspronkelijke taalEngels
    TijdschriftZeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
    Volume192
    Exemplaarnummer2
    Pagina's (van-tot)105-7
    Aantal pagina’s3
    ISSN0044-3026
    PublicatiestatusGepubliceerd - 1991

    Vingerafdruk

    Bekijk de onderzoeksthema's van 'A simple procedure for the enzymic digestion of edible tissues prior to detection of drug residues'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

    Dit citeren