Projecten per jaar
Uittreksel
Leek is grown for its thickened cylindrical white shaft made up of long leaf bases. Despite the potentially valuable nutritional profile of the green leaves, a large portion remains unused owing its restricted culinary applications. This large quantity of this plant biomass could be valorized given an adequate stabilization method. In this study, we examined leek fermentation with regard to antioxidant changes.
Oorspronkelijke taal | Engels |
---|---|
Tijdschrift | Journal of the Science of Food and Agriculture |
Volume | 93 |
Exemplaarnummer | 9 |
Pagina's (van-tot) | 2146-53 |
Aantal pagina’s | 8 |
ISSN | 0022-5142 |
DOI's | |
Publicatiestatus | Gepubliceerd - 2013 |
Vingerafdruk
Bekijk de onderzoeksthema's van 'Antioxidant changes of leek (Allium ampeloprasum var. porrum) during spontaneous fermentation of the white shaft and green leaves'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.Projecten
- 1 Afgerond
-
PREIVALOR: Nieuwe impulsen voor prei door diversificatie in het assortiment en vernieuwing in de verwerking steunend op metabolietprofielen
Van Droogenbroeck, B. (Projectbegeleider), De Loose, M. (Projectverantwoordelijke) & Bernaert, N. (Doctoraatsstudent)
1/10/08 → 31/05/13
Project: Onderzoek