Characterisation of microorganisms used for the production of food enzymes

EFSA CEF Panel, Lieve Herman

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1peer review

    Uittreksel

    This document is intended to assist the applicant in the preparation and the presentation of an application, as foreseen in Article 17.3 of Regulation (EC) No 1332/2008, for the authorisation of food enzymes. It specifically covers the characterisation of microorganisms used as production organisms.
    Oorspronkelijke taalEngels
    TijdschriftEFSA Journal
    Volume17
    Exemplaarnummer6
    Pagina's (van-tot)5741
    Aantal pagina’s13
    ISSN1831-4732
    DOI's
    PublicatiestatusGepubliceerd - 1-jun.-2019

    Trefwoorden

    • food enzymes
    • genetically modified microorganisms
    • microorganism
    • production strain

    Vingerafdruk

    Bekijk de onderzoeksthema's van 'Characterisation of microorganisms used for the production of food enzymes'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

    Dit citeren