Emulsifiëren via magnetisme: Innovatie in de voedingsindustrie

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

    Uittreksel

    M4E (Magnets for Emulsions) is een magnetische emulsie technologie met twee belangrijke toepassingen: het emulgeren van vloeistoffen en het dispergeren van poeders. Deze technologie is energiezuiniger dan de klassieke methoden en werd ontwikkeld door een spin-off bedrijf van de KUL, M4E nv. Een piloottoestel is beschikbaar in de Food Pilot. Op 23 oktober 2012 worden de werking en de toepassingen van dit toestel uitvoerig gedemonstreerd tijdens een workshop die georganiseerd wordt door Flanders’ FOOD en plaats vindt in de Food Pilot. Voor meer info en inschrijving kan u zich wenden tot www.flandersfood.com.
    TaalNederlands
    TijdschriftSTW Nieuwsbrief
    Aantal pagina's1
    StatusGepubliceerd - 6-sep-2012
    EvenementWorkshop M4E - Melle, Melle, België
    Duur: 23-okt-201223-okt-2012

    Dit citeren