Influence of eggshell condensation and heat stress for laying hens on the bacterial eggshell penetration and the whole egg contamination with Salmonella enterica serovar Enteritidis

K. De Reu, K. Grijspeerdt, Kristof Mertens, W. Messens, M. Heyndrickx, J. De Baerdemaecker, M. Uyttendaele, J. Debevere, L. Herman

Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

Oorspronkelijke taalEngels
TitelProceedings XVIIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat & XIth Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products
Publicatiedatum2005
Pagina's42-48
PublicatiestatusGepubliceerd - 2005
Evenement17th European Symposium on the Quality of Poultry Meat and 11th Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products (2005) - Doorwerth, Nederland
Duur: 1-apr.-2005 → …

Dit citeren