Projecten per jaar
Oorspronkelijke taal | Engels |
---|---|
Publicatiestatus | Gepubliceerd - 9-okt.-2024 |
Evenement | 6th Food Structure & Functionality Symposium - Bruges Meeting & Convention Centre (BMCC), Brugge, België Duur: 7-okt.-2024 → 9-okt.-2024 Congresnummer: 6 https://www.elsevier.com/events/conferences/all/food-structure-and-functionality-forum-symposium |
Congres
Congres | 6th Food Structure & Functionality Symposium |
---|---|
Verkorte titel | FSTR |
Land/Regio | België |
Stad | Brugge |
Periode | 7/10/24 → 9/10/24 |
Internet adres |
Projecten
- 1 Afgerond
-
PROFUTURE: Micro-algen eiwitingrediënten voor het voedsel en voeder van de toekomst
Van Royen, G. (Projectverantwoordelijke), Sautner, F. (Voormalig doctoraatsstudent), Van De Walle, S. (Onderzoeker), Degroote, S. (Onderzoeker), De Witte, B. (Onderzoeker) & Szkudlarski, J. (Onderzoeker)
1/10/19 → 31/12/23
Project: Onderzoek