Projecten per jaar
Oorspronkelijke taal | Engels |
---|---|
Publicatiestatus | Gepubliceerd - 2018 |
Evenement | Frontiers in Food Allergy and Allergen Risk Assessment and Management - Madrid, Spanje Duur: 18-apr.-2018 → 20-apr.-2018 |
Symposium
Symposium | Frontiers in Food Allergy and Allergen Risk Assessment and Management |
---|---|
Land/Regio | Spanje |
Stad | Madrid |
Periode | 18/04/18 → 20/04/18 |
-
MEET@ALL: Meetplatform chromatografie/massaspectrometrie voor plant, dier en voeding
Van Poucke, C. (Onderzoeker), Van Huylenbroeck, J. (Projectverantwoordelijke), Daeseleire, E. (Projectbegeleider), Van Pamel, E. (Onderzoeker) & Roldán-Ruiz, I. (Projectbegeleider)
1/04/14 → …
Project: Onderzoek
-
ALLERSENS: Ontwikkeling en validatie van een kwantitatieve LC-MS/MS methode als referentie voor de detectie in verwerkte voeding van allergenen (hazelnoot, pindanoot, melk en ei)
De Loose, M. (Projectverantwoordelijke), Van Poucke, C. (Projectbegeleider), Coudijzer, K. (Projectbegeleider), Taverniers, I. (Projectbegeleider) & Van Vlierberghe, K. (Voormalig doctoraatsstudent)
1/03/16 → 12/08/20
Project: Onderzoek