Oorspronkelijke taal | Engels |
---|---|
Titel | Proceedings XXIIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat & XVIth Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products |
Aantal pagina’s | 6 |
Plaats productie | Nantes |
Publicatiedatum | 2015 |
Pagina's | p. 1-6 |
Publicatiestatus | Gepubliceerd - 2015 |
Evenement | 22th European Symposium on the Quality of Poultry Meat & 7Ith Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products - Nantes, Nederland Duur: 10-mei-2015 → 13-mei-2015 |
Risks for spoilage and Salmonella contamination of table eggs
Koen De Reu, Lieve Herman, Marc Heyndrickx, Saskia Leleu, Isabelle Dewaele
Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › C1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1