Overslaan naar hoofdnavigatie
Overslaan naar zoeken
Overslaan naar hoofdinhoud
ILVO Home
Nederlands
English
Home
Onderzoekseenheden
Profielen
Onderzoeksoutput
Projecten
Activiteiten
Datasets
Zoeken op expertise, naam of affiliatie
Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF
EFSA CEF Panel
Technologie en Voeding
Onderzoeksoutput
:
Bijdrage aan tijdschrift
›
Artikel
›
peer review
Overzicht
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Bekijk de onderzoeksthema's van 'Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
Sorteren op
Gewicht
Alfabetisch
Keyphrases
Amylase
100%
Safety Assessment
100%
Bacillus Flexus
100%
Food Enzyme
100%
Production Strain
75%
Safety Status
75%
Qualified Presumption of Safety
75%
Dietary Exposure
75%
Organic Solids
50%
Glucose Syrup
50%
Use Conditions
50%
Baking Process
50%
Brewing Process
50%
Food Process
25%
Production Process
25%
Genetic Modification
25%
European Population
25%
Amino Acid Sequence
25%
Allergen
25%
Manufacturing Process
25%
European Food
25%
Safety Concerns
25%
Residual Amount
25%
Starch Processing
25%
No-Match
25%
Level of Use
25%
Glucan
25%
Allergic Sensitization
25%
Food Database
25%
Toxicological Studies
25%
Starch Hydrolysate
25%
Food Science
Dietary Exposure
100%
Koji
100%
Starch
66%
Amino Acid
33%
Hydrolysate
33%