Oorspronkelijke taal | Engels |
---|---|
Titel | Technology for Environmentally Friendly Livestock Production : Chapter 5: Nutritional Approaches to reduce enteric methane emission from ruminants |
Editors | T. Bartzanas |
Volume | 2 |
Plaats productie | Cham |
Uitgeverij | Springer Cham |
Publicatiedatum | mei-2023 |
ISBN van geprinte versie | 978-3-031-19729-1 |
ISBN van elektronische versie | 978-3-031-19730-7 |
Publicatiestatus | Gepubliceerd - mei-2023 |
Technology for Environmentally Friendly Livestock Production: Chapter 5: Nutritional Approaches to reduce enteric methane emission from ruminants
Vibeke Lind, Angela Schwarm, Marcello Mele, Alice Cappucci, Giullia Foggi, Ozge Sizmaz, Eleni Tsiplakou, Alberto Stanislao Atzori, Joni Van Mullem, Nico Peiren
Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/Congresprocedure › Bijdrage aan een boek/anthologie › peer review