The effect of supplementing a blend of fungal NSP-enzymes or a purified bacterial endo-xylanase in the diet of laying hens on production and egg shell

Evelyne Delezie, R. Mombaerts, J. Vervloesem, A. Goderis

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1peer review

    Oorspronkelijke taalEngels
    TitelProceedings of the XIVth European Poultry Conference
    EditorsB Svihus
    Aantal pagina’s5
    Plaats productieStavanger, Norway
    Publicatiedatum23-jun-2014
    Pagina's432-436
    PublicatiestatusGepubliceerd - 23-jun-2014
    Evenement14th European Poultry Conference (2014) - Stavanger, Noorwegen
    Duur: 23-jun-201427-jun-2014
    http://www.epc2014.org).

    Dit citeren