Geavanceerde zoekopdracht

Resultaten weergeven als…

Aanpak zoekopdracht:

Inhoud vinden…

"Neurodegeneratieve aandoeningen" zoekt naar het samengestelde zelfstandig naamwoord, terwijl Neurodegeneratieve aandoeningen naar beide woorden apart zoekt. Voor de geïndexeerde tekstzoekopdracht dienen alle aanwezig te zijn; voor de conceptzoekopdracht worden de meest relevante concepten waar alle woorden aanwezig zijn gevonden en inhoud op basis hiervan wordt gezocht."
De exacte zin wordt gebruikt, ongeacht de aanwezige tekens en zal aanwezig worden in de gevonden inhoud.
"Neurodegeneratieve aandoeningen" zoekt naar het samengestelde zelfstandig naamwoord, terwijl Neurodegeneratieve aandoeningen naar beide woorden apart zoekt. Ten minste een van de woorden zal aanwezig zijn wanneer een tekstzoekopdracht wordt uitgevoerd; voor de conceptzoekopdracht worden de meest relevante concepten waar een van de woorden aanwezig is gevonden en inhoud op basis hiervan wordt gezocht.
"Neurodegeneratieve aandoeningen" zoekt naar het samengestelde zelfstandig naamwoord, terwijl Neurodegeneratieve aandoeningen naar beide woorden apart zoekt. Geen van deze woorden zal aanwezig zijn tijdens het uitvoeren van een tekstzoekopdracht.”

Resultaten verfijnen door…

Type inhoud:
Vind inhoud op basis van het inhoudstype dat u selecteert